Barion Pixel nuuvella

A találkozón

Egy nyár végi hétvégén egy erdő széli összejövetel készült a dombok melletti völgyben. Egy kisebb csapat már várta Medárdékat. A fajtájukból már minden környékbeli angyal tudott az emberi jövevényről.

Ahogy odaértek az 50 fős gyülekezethez, mindenki kedvesen üdvözölte őket. Eni szorosan bújt a szerelme karjához. Mindenki bemutatkozott neki. Eni tündéri mosolya mindenkit elvarázsolt, és könnyen elfogadták a lányt. Sokat beszélgettek vele, a lányok pedig jókat csevegtek egymással. Medárd boldogan nyugtázta magában a jeleneteket.

Később a felállított, üdítőkkel teli pultnál Medárd odalépett Enihez, és a fülébe súgta:

– Gyönyörű vagy és csodálatos a mosolyod!

A meglepett lány Medárd felé fordult, és a srác hosszasan, szenvedélyesen megcsókolta.

– Alig bírok ellenállni neked! – súgta a lány fülébe.

Enit mintha szikrázó áramütés érte volna az ifjú szenvedélyes szavai hallatán. Őrült erővel felcsapott benne az izgatottság lángja, melynek hevességén és erőteljességén éppen úgy meglepődött, mint a legelső alkalommal. Lélegzése pillanatok alatt felgyorsult, a világ megszűnt létezni körülötte – Medárd töltötte be a teljes látómezejét. A szenvedélyes érzések átjárták a lelkét, a srác érintése mágnesként vonzotta a testét.

Odébb vonultak az erdő mélyébe, és Medárd hevesen ölelte át a lányt. Nekilökte Enit egy fának, és arca rezgett az átváltozás során, miközben vadul csókolta a lányt. Eni kezeivel felgyűrte a srác pólóját, majd hosszú körmeit belemélyesztette Medárd hátába, végighúzta a bőrén egészen a csípőjéig. Medárd belevájta fogát a lány nyakába, de nem sértette fel. Eni viszonzásul beletúrt a srác rövid hajába, meghúzta azt. Ekkor heves csókáradatba kezdtek, közben megszabadultak ruháiktól. Majd a lány egy hirtelen mozdulattal ellökte magától párját, és ráugrott úgy, hogy elterültek a földön. Ahogy Eni felül volt, két kezével végighúzta körmeit a srác nyakán, amely piros csíkokat hagyott maga után. Ekkor a helyzet megfordult. A lány érezte a nyirkos talajt a hátán. Medárd hozzásimult, és egyre szorosabban ölelte magához a lányt. A végén egyszerre látták meg a csodás fényt és borították el őket a túláradó érzések.

– Fantasztikus vagy! – lehelte a lányt ringatva Medárd.

– Köszönöm! – mondta széles mosolyra húzva az ajkait Eni.

Ahogy felöltöztek, a lány szeme Medárd nyakára tévedt.

– Már nem is látszik, hogy megkarmoltam kétoldalt a nyakad.

– Ez kis nyom volt a bőrömön, hamar elmúlik. De más sebek is gyorsabban gyógyulnak a mi testünkön.

– Erre egyből gondolhattam volna! – tűnődött el a lány.

– Ne emészd magad! Fáj valamid?

– Kicsit a hátam, de nem vészes.

– Bocsáss meg! – mondta Medárd, és egy csókot nyomott a lány szájára.

– Tudod, hogy nem kell bocsánatot kérned!

– De rossz érzés, hogy fáj neked!

– Nem vészes, jó a tűrőképességem – mondta viccelődve a lány.

– Imádnivaló vagy! – szólt mosolyogva a szerelme.

– Egyre szebbeket mondasz nekem! A végén még elhiszem! – mondta nevetve Eni.

– Hidd is el, mert igaz! – súgta oda a lánynak, majd szorosan magához ölelte.

Közben a többiek észre sem vették, hogy a két fiatal eltűnt, majd kis idő múltán ismét megjelent az italos pultnál. Misztikus zene szólt, mindenki körtáncot lejtett.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Lady Nairi 17 történetét!


  • 1232 szerző
  • 821 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Lady Nairi

A találkozón

Műfaj

misztikus

Rövid leírás / Beharangozó

Eni és Medárd sok év után ismét találkozik. Hamarosan Eni megtudja, hogy miért nem akart régebben Medárd vele járni. És mikor kezd minden egyenesbe jönni, a lányról is kiderül egy titok... amit még ő sem tudott magáról.

Rövid összefoglaló

A szerelem kibontakozása és önmagunk megismerése... a titkok kitudódnak. 6. fejezet

Olvasási idő

2 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Lady Nairi nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!