Barion Pixel nuuvella

A fénysugár

Medárd ott feküdt a földön, körülötte szerelme és két barátja. Hamarosan kinyitotta szemeit, amelyek erős fehér fénnyel világítottak. A teste megemelkedett a földről, majd egy szempillantás alatt szemmel látható és aranyló molekulákká vált, azzal hirtelen eltűnt. Csak a hűlt helye maradt a padlón.

A fürdőszobában lévők még fel sem ocsúdtak a jelenettől, amikor kintről segélykérésnek hangzó kiáltásokat, éles visításokat hallottak. Fényözön borította be a teljes apartmant a szobában ülőkkel egyetemben. Olyan világosság lett, hogy az eltakart szemeik így is érzékelték a fényt. Majd váratlanul a hangok és a zajok megszűntek, sötétség szállta meg a környéket… és az egész világot. Még a csend is birtokba vette a teljes bolygót… az Univerzum minden pontjával együtt.

Percek múlva egy filmszakadáshoz hasonló villanás történt. Mindenki megdermedt. Amint magukhoz tértek, a nap sugarai már ismét besütöttek az ablakokon. Az angyalpáros Enivel együtt kimerészkedett a szabadba.

Odakint a friss levegőn mintha az előbb semmi sem történt volna, minden a régi kerékvágásban ment. Az emberek a partra tartottak napozni és úszni, mások sétálni indultak a kellemes nyárvégi időben.

Eni elnézte ezt a hihetetlen csodát, amelytől melegség töltötte el egész lényét, de egyben a szíve is megdobbant … Hol van Medárd? Pásztázta szemeivel a horizontot, de nem látott egy ismerős arcot sem. Mellette Rozrita és Bocsárd is ugyanígy tett.

Ahogy a lány így tűnődött a messzeséget kémlelve, egy kellemes érzetű kéz nehezedett a vállára. Eni mosolygott… tudta, hogy ki van a háta mögött.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Lady Nairi 17 történetét!


  • 1215 szerző
  • 801 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Lady Nairi

A fénysugár

Műfaj

misztikus

Rövid leírás / Beharangozó

Eni és Medárd sok év után ismét találkozik. Hamarosan Eni megtudja, hogy miért nem akart régebben Medárd vele járni. És mikor kezd minden egyenesbe jönni, a lányról is kiderül egy titok... amit még ő sem tudott magáról.

Rövid összefoglaló

A szerelem kibontakozása és önmagunk megismerése... a titkok kitudódnak. 11. fejezet

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Lady Nairi nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!