Barion Pixel nuuvella

Laerthel műhelye I. - Pandora szelencéje

Sziasztok!

Megújult a Nuuvella: ennek örömére ingyenesen elérhetővé tettem a verseimet. Őszintén szólva nem számítottam rá, hogy a kötelezően fizetős szakasz alatt akár egyetlen fillért is keresek majd velük - ehhez képest úgy megtömtétek a zsebem, hogy tudnék venni egy EGÉSZ pisztáciás lattét a Freiben. Szóval köszönöm szépen.

Mármint tényleg. Nem szarkazmus volt. Az most jön.

Tehát: arra gondoltam, kihasználom az új "bejegyzések" funkciót, és szépen apránként megosztom az írástechnikai cikkeimet (igaz, tördelés és szerkesztés hiányában inkább bejegyzés-számba mennek). Többek között a blogomra posztoltam őket, szóval oda mutatnak majd a linkek.

Arra gondoltam, hogy ha véletlenül egy vaskalapos irodalmár tévedne errefelé, akkor szeretném jól felbosszantani; ezért az első cikk a fanfictionről fog szólni. És most az egyszer nem fikázza, hanem megpróbálja megvédeni. Irodalomelméleti érvekkel, ahogy kell. =)

(Mivel ez a felület a 2000-es évekből jött, és még mindig Neo meg Morpheus giccses bőrkabátját hordja, sajnos kénytelen vagy kimásolni az alábbi sorból, és a search bar-ba illeszteni).

https://laerthels-workshop.blogspot.com/2021/07/a-fanfiction-vedelmeben.html 

P.S.: A borítókép én vagyok a Pilisben, mert miért ne.

P.S.2: Comment, like, subscribe, ahogy szokásos!=) Ha támogatni szeretnél egy Sport szelet, egy BKV jegy, esetleg egy fél vese összegével, itt, a Nuuvellán megteheted. Pisztáciakrémtől csöpögő Barion számlám tárva-nyitva áll előtted.

Tetszett a történet?

2 0

Regisztrálj és olvasd Laerthel 14 történetét!


  • 1213 szerző
  • 799 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Laerthel

Laerthel műhelye I. - Pandora szelencéje

Műfaj

bejegyzés

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Laerthel nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!