Barion Pixel nuuvella

Láng Attila D.

1971-ben születtem, 1992-ben kezdtem írni. Ifjúsági irodalommal és tudományos fantasztikummal foglalkozom. Jelenleg tizenegy publikált regényem van, kettőn dolgozom. Egy kisregényt kiadtam nyomtatásban, de mivel nem fogyott és erre nincs pénzem, továbbra is online publikálok.
Ars poetica? Humanista vagyok, hiszek az emberekben és hiszek a gyerekekben. Hiszek abban, hogy az emberek csak jobban szeretnének élni, és a legtöbben azok közül, akik ezt mások rovására próbálják elérni, azért teszik, mert nem látnak más módot rá. Hiszek abban, hogy az emberiség egésze végső soron pozitív változások felé törekszik, csak ettől persze még lehet, hogy a mi pár évtizednyi életünkben ezeknek nyomát sem fogjuk látni.
Az irodalomban hiszek a hősökben. A köznapi hősökben, nem Korben John McClane Dallasban, bár ők is szeretnivalók, hanem olyan emberekben, akik képesek megküzdeni az előttük álló nehézségekkel. Azért hiszek bennük, mert ilyen emberek vesznek körül az életben is. Az összes hősöm gyerek vagy serdülő lány, mert ők a legbonyolultabb lelkivilágú emberek, akik eredeti megoldásokat találnak. Mindegyik hősömet és a mellékszereplőimet is a gyerekeimnek tekintem, és úgy gondolom, ha már kitaláltam őket, nekem kell vigyáznom rájuk. Akkor is, ha a főhősöket nem is én találtam ki. Szembejöttek az életben.


Eddigi megjelenések

Online: tucatnyi kötet és egy jókora blog a LAttilaD.orgon
Papíron: Hanka, az Underground Kiadónál 2017-ben, ma is kapható, és néhány cikk az Internet Kalauzban a kilencvenes években


1971-ben születtem, 1992-ben kezdtem írni. Ifjúsági irodalommal és tudományos fantasztikummal foglalkozom. Jelenleg tizenegy publikált regényem van, kettőn dolgozom. Egy kisregényt kiadtam nyomtatásba... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Online: tucatnyi kötet és egy jókora blog a LAttilaD.orgon
Papíron: Hanka, az Underground Kiadónál 2017-ben, ma is kapható, és néhány cikk az Internet Kalauzban a kilencvenes években

Szeretném kiadatni a könyvemet

Szeretném kiadni a Laumát. Arról a kislányról szól, akit saját húsomként és véremként szeretek, bár nem az. Idén tölti be a tizennyolcat. Talán elfogadja.

Támogatási célom: 30 000 Ft

Támogatom
Poézis

Magasan az égbolton egy kék daru

1 perc olvasás
0 0 0
A simarip

Az Elnök hatvanadik születésnapjára tartott ünnepség előkészületeinek története.

11 perc olvasás
0 0 0
A molekulátor

A Májusi kirándulás folytatása a Prof második találmányáról.

30 perc olvasás
0 0 0
Májusi kirándulás

A Prof első találmánya megoldja a csapat nagy tragédiáját. (Folytatása: A molekulátor)

16 perc olvasás
0 0 0
Gruber néni

Mi sülhet ki egy siket tanítónő és egy műkereskedő találkozásából?

14 perc olvasás
0 0 0
A nagy kísérlet

Dorgáliában az a legenda járta, hogy a subaráng ezer évig él.

2 perc olvasás
0 0 0
Tévedés

TETSZEL NEKEM. PÉTER.

3 perc olvasás
0 0 0
Szerény javaslat

Olimpiai tudósítás egy rendkívüli fontosságú sportágról.

3 perc olvasás
0 0 0
A bennfentes riporter

Egy kis szatíra a televíziózásról.

2 perc olvasás
1 1 0
A medve

Szinte már hiteles vadnyugati anekdota egy mutatványos medvéről.

2 perc olvasás
2 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Láng Attila D. nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!