Barion Pixel nuuvella

Láng Emke néven alkotok, a nevemből rendszerint elhagyok egy "Ő" betűt és azt megtartom magamnak. Borsod kis ékszerdobozában Tiszaújvárosban nőttem fel, ahol még a füvet is körömvágó ollóval vágják tökéletesre, minden szegletet virággal ültetnek be, az autók lassítanak a zebránál és boldog boldogtalant átengednek. Itt az idő homokja szinte alig pereg, ahol inger szinte nem is éri az embert, így kénytelen voltam magam kitágítanom a világomat és amennyire lehet felbolydítanom. tovább olvasom

A maszk alatt

1 perc olvasás
1 0 0
Lélekmentők

Két angyal egy nehéz munkanap után a szokott helyen találkozik egymással.

2 perc olvasás
0 0 0
Kísértetház

A hely ahol a testvérek eltávoztak

5 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Láng Emke nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!