Barion Pixel nuuvella

Laskai Nelli

Az olvasás már óvodás koromban az életem része lett, amit az írás iránti vágy követett. Szüleim égig érő könyvespolcát bámulva fogalmazódott meg bennem, hogy egyszer az én könyvem is fel fog kerülni a színpompás könyvsorba. Az elmúlt tíz évben az írás az életem szerves részévé vált, először blogok, magazin cikkek, majd könyvek formájában öltött testet.

Házassági tanácsadóként több száz sorsot ismertem meg, amelyek kivétel nélkül megérintették a lelkemet. Ezen érzésekből táplálkoznak az írásaim. Egyfelől szelepet adnak nekem, másrészt a bennük foglalt mondatok türelmesen várják, hogy egy Olvasó elvigye és újragondolja őket.

Kedves Olvasó!
Ebben a könyvtárban helye van a Te gondolataidnak és érzéseidnek is. Jelentéssel bír minden, amit az általam összefűzött betűk megírnak, vagy újraírnak benned.
Kívánom, hogy kellemesen teljen az olvasásra fordított időd, szabadnak és szeretettnek érezd magad, miután bezárod ezt a weboldalt!


Eddigi megjelenések

Eddig megjelent könyveim:
Boldognak lenni
Összhangban lenni
Építed vagy rombolsz?
Két férfi között
Egy angyal hangját hallottam
Luna, szeretet a családban
Így rázd fel a párkapcsolatodat!


Az olvasás már óvodás koromban az életem része lett, amit az írás iránti vágy követett. Szüleim égig érő könyvespolcát bámulva fogalmazódott meg bennem, hogy egyszer az én könyvem is fel fog kerülni a... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Eddig megjelent könyveim:
Boldognak lenni
Összhangban lenni
Építed vagy rombolsz?
Két férfi között
Egy angyal hangját hallottam
Luna, szeretet a családban
Így rázd fel a párkapcsolatodat!

Alinda

Egy rövid, ám ütős történet a csodálatos Alinda életéből.

4 perc olvasás
0 0 0
Csak egy minta a párnán

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Laskai Nelli nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!