Barion Pixel nuuvella

László-Fábián Júlia

Erdélyben, Székelyvajában lakom, amióta csak megszülettem, annak meg már van egy kis ideje. Gyerekként verseket szerettem írni, amelyek gyereklapokban jelentek meg, majd a dráma kezdett vonzani. De ez aztán leredukálódott a tanítványaim számára írt rövidebb-hosszabb jelenetekre. 2019-től publikálok az Unokáink is olvasni fogják internetes magazinban, egy könyvecském jelent meg előtte, Vidám vajai villanások címen. Néprajzkedvelő lévén, csupa valós, múltbeli történeteket jegyeztem le eddig. Viszont a gyerekirodalom sem áll távol tőlem, mesékkel is próbálkozom, többnyire szóban. Úgy gondolom: amiben benne élsz, azt érted meg igazán, és látod teljesen más szemmel, mint a kivülállók.


Eddigi megjelenések

Vidám vajai villanások 2015
Unokáink is olvasni fogják- Mesél a múlt- László-Fábián Júlia


Erdélyben, Székelyvajában lakom, amióta csak megszülettem, annak meg már van egy kis ideje. Gyerekként verseket szerettem írni, amelyek gyereklapokban jelentek meg, majd a dráma kezdett vonzani. De ez... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Vidám vajai villanások 2015
Unokáink is olvasni fogják- Mesél a múlt- László-Fábián Júlia


László-Fábián Júlia ajánlásai

Török Enikő
Édesapám igaz meséi
Édesapám igaz meséi - 4.
Don Alberto de Vaja

Hétszemű Rózsa néném meglesi Albit, aki harcba keveredik egy napraforgóval.

2 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni László-Fábián Júlia nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!