Barion Pixel nuuvella

László Sándor

László Sándor

László Sándor Budapesten született. Hosszú-hosszú időn keresztül a Fővárosi Tűzoltóságnál a szirénázó piros autók, majd a Ferihegyi reptéren a magasba repkedő repülők közelében dolgozott tűzoltóként. Már ebben az időben színeseket, rövid riportokat írt munkatársairól, sportolókról a "Tűzvédelem" című szakmai újságba. Meséket, novellákat viszonylag későn, idősebb korában kezdett írni. 2016-ban jelent meg "A manó meséi - A csodálatos utazás" című könyve, majd "A mohavárosi döbbencsek" címmel a következő mesekötete. Jelenleg Pest közelben Maglódon él, közel a természethez. Négy, asszonnyá növekedett leány és egy serdülő fiúgyermek édesapja. Körülötte mindig vidám gyermek zsivaj van, hisz vele kacarásznak unokái.


Eddigi megjelenések

Manó meséi; a varázslatos utazás

Mohavárosi döbbencsek


László Sándor

László Sándor Budapesten született. Hosszú-hosszú időn keresztül a Fővárosi Tűzoltóságnál a szirénázó piros autók, majd a Ferihegyi reptéren a magasba repkedő repülők közelében dolg... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Manó meséi; a varázslatos utazás

Mohavárosi döbbencsek


László Sándor ajánlásai

Molnár-Kozma Alexandra
Néma-film-szakadás
Molnár-Kozma Alexandra
Poggyász a határon
Molnár-Kozma Alexandra
Lehet-e?
Molnár-Kozma Alexandra
Intenció
Molnár-Kozma Alexandra
Ihlettelenül

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni László Sándor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!