Barion Pixel nuuvella

Lázár Éva

Budapesten születtem 1953. november 19.-én.
Perbálon élek a szintén publikáló férjemmel.
Kisgyermekként már kacérkodtam az írással, de akkor inkább a versmondás érdekelt, sok szavalóversenyt nyertem.
Bár első regényemet gyerekként írtam, komolyabban csak 2005-ben kezdtem az írással foglalkozni, amikor rátaláltam a Budakeszi Hírmondó pályázatára. Ekkor született meg első regényem a Hirdetés. Itt elismerést kaptam. Ezen felbuzdulva jött a gondolat, mi volna, ha együtt írnánk valamit. Férjem verseket ír, én prózát. Tegyük össze a kettőt, és nézzük mi ,lesz belőle. Így született meg az AJÁNDÉK, és a CSODAORSZÁG című regény. Izgalmas, és érdekes feladat volt, mivel párom a készülő regénybe írta a verseit úgy, hogy csak az akkori hangulatot tudta,és a történetet dióhéjban. Magát a kész regényt nem, hisz akkor még én sem tudtam mi lesz tovább. Mégis elkészültek. Ekkor került a kezembe az ACCORDIA kiadó pályázata, amelynek nyereménye antológiai megjelenés volt. Igy került be két rövid részlet a Szavaink nyárezüstben című antológiába 2006-ban. Ebbe a kötetbe jelent meg férjem 11 verse is.
Műveimben a kapcsolatokra, kommunikációra teszem a hangsúlyt, mert vallom, hogy szavakkal minden megoldható. Jelenleg 4 regényem van, 3 ezek közül nyomtatásban is megjelent. A CSODAORSZÁG az united p.c gondozásában 2014-ben, kettő pedig egy kötetben, magán kiadással.
A Csodaország borítóját lányom, Lázár Fruszina Pálma készítette.


Eddigi megjelenések

ACCORDIA kiadó Szavaink nyárezüstben antológia 2006
Csodaország united p.c. 2014
Ajándék, Hirdetés egy kötetben magánkiadás


Budapesten születtem 1953. november 19.-én.
Perbálon élek a szintén publikáló férjemmel.
Kisgyermekként már kacérkodtam az írással, de akkor inkább a versmondás érdekelt, sok szavalóversenyt nyertem... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

ACCORDIA kiadó Szavaink nyárezüstben antológia 2006
Csodaország united p.c. 2014
Ajándék, Hirdetés egy kötetben magánkiadás

KiVi
KiVi - 1.

Egy kirándulás, ami fordulópontot jelent két fiatal életében. A tavaszi nap egy kíváncsi tinilányt, egy kalandra csábít. De mi történik a másik féllel. Egy komoly gépészmérnök mit tesz ezután? Kiderül.

6 perc olvasás
0 0 0
Hirdetés
Hirdetés - 10.

Az utolsó fejezetben egy örökbefogadás történik, és egy anyáknapi ünnepélybe kukkantunk bele, ahol Melindát meglepetés éri. Vajon mi az?

8 perc olvasás
0 0 0
Hirdetés
Hirdetés - 9.

Melindában anyai érzések ébrednek. Hogyan döntenek? Az esküvő álom és valóság határán, de házasságuk első éjjeleén ráéreznek, hogy mennyire szeretik egymást.

14 perc olvasás
0 0 0
Hirdetés
Hirdetés - 8.

Múlt és jelen harca, mely András lelkében dúl. Vajon melyik nyer? Születésnapi ebéd, melyről elkésnek. Zsuzska rajzol valamit, ami megható. Vajon mit? És kinek?

17 perc olvasás
0 0 0
Hirdetés
Hirdetés - 7.

Krisz szüleinél tett látogartás, amit Matild felbukkanása megzavar. Séta közben András a múltjáról, feleségéről mesél.Melinda meginog, de a mámorban eltöltött éjszaka után ismét helyreáll a lelekivilága.

11 perc olvasás
0 0 0
Hirdetés
Hirdetés - 6.

Egy szerelmes éjszaka és a gyerekek ragszkodása egyre inkább ráébreszti Melindát, hogy jóm családban élni. András szerelme teljesen hatalmába keriti. Karácsony előtti látogatás Krisz szüleinél.

9 perc olvasás
0 0 0
Hirdetés
Hirdetés - 5.

András békülési szándékkal ajándékokat vásárol, melyt Melinda méltányol ugyan, de közeledni nem mer. De most történik valami, ami elmozdítja ezt a helyzetet. Mi Is??

11 perc olvasás
0 0 0
Hirdetés
Hirdetés - 4.

Egy boldoganeltölttött nap, amely a gyerekekre is nagy hatást gyakorol. Melinda emlékezik az "édesanyjára". Zsuzska szeretete, Máté bölcsessége koronázza meg a napot. András azonban tesz egy meggondolatlan lépésr, amivel elront mindent.

12 perc olvasás
0 0 0
Hirdetés
Hirdetés - 3.

Gyerekek megismerése. Közös vacsora, ami Melindának teljesen új élményt ad, hisz ez idáig kimaradt az életéből. Megbírkózik a feladattal?

13 perc olvasás
0 0 0
Hirdetés
Hirdetés - 2.

Ebben a fejezetben Melinda megismerkedik a feladattal. és a helyzettel. Megoldható számára?

4 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Lázár Éva nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!