Barion Pixel nuuvella

Csodaország

Ebben a részben Károly a múltjáról mesél, és útmutatást ad Kittinek. Vajon elfogadja a lány?

Vissza Elolvasom a történetet

 

Műfaj

romantikus

Rövid leírás / Beharangozó

Ebben a részben Károly a múltjáról mesél, és útmutatást ad Kittinek. Vajon elfogadja a lány?

Rövid összefoglaló

Hangulatos balatoni éjszaka nagy beszélgetés, és egyre inkább mélyülő lelki kapcsolat alakul ki a hányatott sorsú tinilány és a középkorú férfi között."Hogyan tovább?" teszik fel a kérdést maguknak. Ez kiderül, ha tovább olvas.

Értékelés

Nincs értékelve

Olvasási idő

16 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben