Barion Pixel nuuvella

Lázár Éva

Budapesten születtem 1953. november 19.-én.
Perbálon élek a szintén publikáló férjemmel.
Kisgyermekként már kacérkodtam az írással, de akkor inkább a versmondás érdekelt, sok szavalóversenyt nyertem.
Bár első regényemet gyerekként írtam, komolyabban csak 2005-ben kezdtem az írással foglalkozni, amikor rátaláltam a Budakeszi Hírmondó pályázatára. Ekkor született meg első regényem a Hirdetés. Itt elismerést kaptam. Ezen felbuzdulva jött a gondolat, mi volna, ha együtt írnánk valamit. Férjem verseket ír, én prózát. Tegyük össze a kettőt, és nézzük mi ,lesz belőle. Így született meg az AJÁNDÉK, és a CSODAORSZÁG című regény. Izgalmas, és érdekes feladat volt, mivel párom a készülő regénybe írta a verseit úgy, hogy csak az akkori hangulatot tudta,és a történetet dióhéjban. Magát a kész regényt nem, hisz akkor még én sem tudtam mi lesz tovább. Mégis elkészültek. Ekkor került a kezembe az ACCORDIA kiadó pályázata, amelynek nyereménye antológiai megjelenés volt. Igy került be két rövid részlet a Szavaink nyárezüstben című antológiába 2006-ban. Ebbe a kötetbe jelent meg férjem 11 verse is.
Műveimben a kapcsolatokra, kommunikációra teszem a hangsúlyt, mert vallom, hogy szavakkal minden megoldható. Jelenleg 4 regényem van, 3 ezek közül nyomtatásban is megjelent. A CSODAORSZÁG az united p.c gondozásában 2014-ben, kettő pedig egy kötetben, magán kiadással.
A Csodaország borítóját lányom, Lázár Fruszina Pálma készítette.


Eddigi megjelenések

ACCORDIA kiadó Szavaink nyárezüstben antológia 2006
Csodaország united p.c. 2014
Ajándék, Hirdetés egy kötetben magánkiadás


Budapesten születtem 1953. november 19.-én.
Perbálon élek a szintén publikáló férjemmel.
Kisgyermekként már kacérkodtam az írással, de akkor inkább a versmondás érdekelt, sok szavalóversenyt nyertem... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

ACCORDIA kiadó Szavaink nyárezüstben antológia 2006
Csodaország united p.c. 2014
Ajándék, Hirdetés egy kötetben magánkiadás

Csodaország
Csodaország - 21.

A barátok Miháy és Piros is elutaznak Csodaországba. Majd Mihály a múltjáról mesél. Remélem érdemes volt végig olvasni a könyvet.Tetszett,

4 perc olvasás
0 0 0
Csodaország
Csodaország - 20.

Lakodalom,amit diákok szerveztek, és Tomi visszaemlékezései gyerekkorára.

7 perc olvasás
0 0 0
Csodaország
Csodaország - 19.

Reggel családi összejövetel, hisz Kitti szülinapja van. Megérkezik Franciaországból Károly bátyja is. Vajon miért?

15 perc olvasás
0 0 0
Csodaország
Csodaország - 18.

Egy utazás pillanatai. Merre, hova is utaznak. Csodaorszába. Meglátogatják hegyeit, völgyeit, virágait. Tartson velük. Meglátja nem fog csalódni.

13 perc olvasás
0 0 0
Csodaország
Csodaország - 17.

Börtön beli látogatás az Őrökben mély nyomot hagy, így segít a versenyre eljutni Károlynak. Megnyerik vajon? Mi történik ezután?

17 perc olvasás
0 0 0
Csodaország
Csodaország - 16.

Jó hangulatú zeneórán vagyunk, ahol a gyerekek a nehéz tanítási nap után lazíthatnak. De mit keres itt a rendőrség??? Kiderül.

15 perc olvasás
0 0 0
Csodaország
Csodaország - 10.

Karácsony a nagy fogadalmak, eljegyzések időszaka. Károly boldog de mégis kimondja kivánságát. Bíziok abban, hogy a lány egy napon eljut hozzá. Aztán felteszi a nagy kérdés. Vajon milyen választ kap? Kiderül.

12 perc olvasás
0 0 0
Csodaország
Csodaország - 3.

Károly segítséget kínál, és barátságáról biztosítja.Kitti a balasetről mesél. El tudja mondani? Olvasson tovább, megtudja.

12 perc olvasás
0 0 0
CSODAORSZÁG
Csodaország - 1.

Csodaország létezik? Merre van? Hogy jutunk oda? A kedves olvasót elviszi a könyv Csodaországba. Igaz az odavezető út viszontagságos, de ha odajut valaki meglátja érdemes volt elmenni.Kellemes olvasást.

11 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Lázár Éva nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!