Barion Pixel nuuvella

Lázár Éva

Budapesten születtem 1953. november 19.-én.
Perbálon élek a szintén publikáló férjemmel.
Kisgyermekként már kacérkodtam az írással, de akkor inkább a versmondás érdekelt, sok szavalóversenyt nyertem.
Bár első regényemet gyerekként írtam, komolyabban csak 2005-ben kezdtem az írással foglalkozni, amikor rátaláltam a Budakeszi Hírmondó pályázatára. Ekkor született meg első regényem a Hirdetés. Itt elismerést kaptam. Ezen felbuzdulva jött a gondolat, mi volna, ha együtt írnánk valamit. Férjem verseket ír, én prózát. Tegyük össze a kettőt, és nézzük mi ,lesz belőle. Így született meg az AJÁNDÉK, és a CSODAORSZÁG című regény. Izgalmas, és érdekes feladat volt, mivel párom a készülő regénybe írta a verseit úgy, hogy csak az akkori hangulatot tudta,és a történetet dióhéjban. Magát a kész regényt nem, hisz akkor még én sem tudtam mi lesz tovább. Mégis elkészültek. Ekkor került a kezembe az ACCORDIA kiadó pályázata, amelynek nyereménye antológiai megjelenés volt. Igy került be két rövid részlet a Szavaink nyárezüstben című antológiába 2006-ban. Ebbe a kötetbe jelent meg férjem 11 verse is.
Műveimben a kapcsolatokra, kommunikációra teszem a hangsúlyt, mert vallom, hogy szavakkal minden megoldható. Jelenleg 4 regényem van, 3 ezek közül nyomtatásban is megjelent. A CSODAORSZÁG az united p.c gondozásában 2014-ben, kettő pedig egy kötetben, magán kiadással.
A Csodaország borítóját lányom, Lázár Fruszina Pálma készítette.


Eddigi megjelenések

ACCORDIA kiadó Szavaink nyárezüstben antológia 2006
Csodaország united p.c. 2014
Ajándék, Hirdetés egy kötetben magánkiadás


Budapesten születtem 1953. november 19.-én.
Perbálon élek a szintén publikáló férjemmel.
Kisgyermekként már kacérkodtam az írással, de akkor inkább a versmondás érdekelt, sok szavalóversenyt nyertem... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

ACCORDIA kiadó Szavaink nyárezüstben antológia 2006
Csodaország united p.c. 2014
Ajándék, Hirdetés egy kötetben magánkiadás

Csodaország
Csodaország - 15.

Szalagavatón Kitti bemutatkozik. A feltett kérdések miatt kifakad, de Károly megnyugtatja, Majd egy keserves búcsú következik. Vasárnap séta hármasban, majd felbukkan ismét Irén. ...

17 perc olvasás
0 0 0
Csodaország
Csodaország - 14.

Szalagavató bálon Kitti is bemutatkozik, és a kicsi is ott van. Károlyt ismét elönti a féfelem, de mégis boldog, amikor kézbe veheti Virágot.

13 perc olvasás
0 0 0
Csodaország
Csodaország - 13.

Vággyal teli délutánt a telefon csörgése szakítja félbe. Szerencse, mert Károly nehezen tud uralkodni magán. Úgy dönt, dolgozóba marad. A szalagavatóra Kitti elviszi a gyereket. Vajon Károly mit szól ehhez? Megtudja, ha tovább olvas.

19 perc olvasás
0 0 0
Csodaország
Csodaország - 12.

Irén felbukkanása a családi öszejövetelen elűzi a jó hangulatot. Tomi Kérdőre vonja anyját. Kitti védelmükre kel.

11 perc olvasás
0 0 0
Csodaország
Csodaország - 11.

Vendégek jönnek, akiket Kitti még nem ismer, így izgatott. Mielőtt azonban megérkeznének, Kitti meghallja, amint Károly új dalt szerez. Megbabonázza. Közben megérkeznek Mihályék is, és az énektanár észreveszi barátján a változást, ami pozitív. Lesz még több dal is? Kiderül.

15 perc olvasás
0 0 0
Csodaország
Csodaország - 9.

Irén felbukkanása megzavar mindent. Előkerül 8 év fájdalma, bánata. Még egy pofon is elcsattan. Ki kapja? Miért? Érdekel? Megtudja.

10 perc olvasás
0 0 0
Csodaország
Csodaország - 8.

Megszületik Virág, ezáltal Károly kap egy második esélyt. Előkerül fia születésének emléke. Ebből a megindul állapotából végül mégis valaki visszarántj. Kicsoda? Érdekli? Olvasson tovább.

16 perc olvasás
0 0 0
Csodaország
Csodaország - 7.

Kitti elmeséli a balesetet. Első közös éjszakájuk után a baba mozgása meghatja Károlyt, majd lassan ráébrednek, hogy a baba kikivánkozik már. Vajon Kittinek egyedül kell végig csinálnia? Olvasson tovább, minden kiderül.

9 perc olvasás
0 0 0
Csodaország
Csodaország - 6.

Károly kedveskedik a lánynak és vállalná gyermekét. De felbukkan a volt felesége Irén. Mi lesz most? Irén felbukkanása változtat valamin? Kiderül, ha tovább olvas.

11 perc olvasás
0 0 0
Csodaország
Csodaország - 5.

A zenei tábor utazás előtti bocsánatkérés. A legjobb barát figyelmeztetése. A diákok szeretete. Mi történik még? Olvasson tovább, megtudhatja.

14 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Lázár Éva nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!