Barion Pixel nuuvella

Lea

2 követő 8 történet

Lea

Eddig huszonkét és félszer utaztam körbe a Napot, amely alatt számos, ám igencsak elenyésző jelentőségű tapasztalatra tettem szert - azonban ezekből táplálkozom. Az apró részletekből, amelyeket csak kevesen vesznek észre, a jelentéktelen folyamatokból, melyek nap mint nap megtörténnek. Nem félek rácsodálkozni a legtermészetesebb, leghétköznapibb dolgokra, mert azt vallom, ezekben a részletekben rejlik az élet minden öröme és fontos leckéje, nem a világmegváltó koncepciókban. Nem én vagyok a művész az írásaim mögött, hanem a természet, az élet, amely megteremtette a tájakat, a szituációkat, a részvevőket, én csak szavakkal megörökítettem őket.


Eddig huszonkét és félszer utaztam körbe a Napot, amely alatt számos, ám igencsak elenyésző jelentőségű tapasztalatra tettem szert - azonban ezekből táplálkozom. Az apró részletekből, amelyeket csak k... tovább olvasom


Lea ajánlásai

Laerthel
indoktrináció
4.
Szaturnusz gyűrűi - 4.

Három haiku, ugyanannak a történetnek a különböző állomásai.

1 perc olvasás
0 0 0
3.
Szaturnusz gyűrűi - 3.

1 perc olvasás
0 0 0
2.
Szaturnusz gyűrűi - 2.

Mese a kövekről meg a vizekről, a metamorfózisról.

1 perc olvasás
0 0 0
1.
Szaturnusz gyűrűi - 1.

Keserű pirulák a gondolatok, mik megakadtak a torkomon, haikukká formálódtak.

1 perc olvasás
0 0 0
A Császár
Léle(k)zetek - 4.

A Császár jött, s diadalmat aratott. Amolyan tavaszköszöntő, némi csavarral.

1 perc olvasás
1 0 0
A Torony
Léle(k)zetek - 3.

Egy vers a gyászról, és az azt átjáró heves, húst marcangoló érzésekről. Egy élet nyers, keserű ünnepe, a megváltó átkelés Sztüx zavaros habjain.

1 perc olvasás
0 0 0
Ezer_Jó_Fű
Léle(k)zetek - 2.

Gondolatfoszlányok egy utazásról a festői tájon, hol almaborszagú az este, s harmatos-fűszeres a reggel, óda az elnyúló, fülledt napokhoz, az észrevétlen tovalépő nyárhoz.

1 perc olvasás
1 1 0
Napüdvözlet
Léle(k)zetek - 1.

Vers egy lomha reggelről, melyen nem csak a Nap melegét üdvözlik, de a csendet is.

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Lea nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!