Barion Pixel nuuvella

Leda DRasi

135 követő 47 történet

Leda DRasi

Az olvasóim Leda D’Rasi névem ismernek. Ha valaki mégis az eredeti nevemen szeretne szólítani, annak elárulom, hogy az Adéllal nem lő mellé.

Szűkebb otthonom az ország keleti régiója, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében születtem, itt élek ma is.

Történeteimben visszaköszön minden, ami én magam vagyok. Szívem csalfa, nem egy, de több örök szerelme van: fantasy, mitológia, misztikum, romantika, humor, és persze a jó öreg rémület. Ezek az elemek tűnnek fel a történeteimben, sajátos stílusban ötvözve, melybe bőven kerül bicskanyitogató szóhasználat, és csípős humor is.

Eddig tíz könyvem jelent meg, szeptemberre várható a következő. Az olvasók leginkább a „Boszorkánydinasztia” sorozatról ismernek, de a szabadszájú „A Dög”, a „Végzet” és a "Rítus" is az én nevemhez fűződik. Írásaimmal a célom egyszerű: szórakoztatni. Az olvasókat és - nem titok! - önmagamat is.

Íróként a könyveimen és az olvasók pozitív visszajelzésein kívül arra vagyok a legbüszkébb, hogy 2020-ban fantasy kategóriában én nyertem a Dugonics András Irodalmi Díjat, illetve megkaptam az első Etelka díjat is, ami a Dugonics András Irodalmi Díj aboszolút győzelmét jelenti.

A Nuuvella olvasói számára új, eddig sehol máshol nem olvasható történetekkel is kedveskedni kívánok majd.


Eddigi megjelenések

Egy boszorkány naplója - avagy a Luna-féle sztorik
Rítus
A Dög
Végzet
Utolsó kívánság - Boszorkánydinasztia 1.
Lidércfény - Boszorkánydinasztia 2.
Talán tündérmese - Boszorkánydinasztia 3.
Mindörökké 1-2 - Boszorkánydinasztia 4.
Kezdetek és sorsdöntő évek - Boszorkánydinasztia előzménykötet
Karácsonyra légy szép


Eddig tíz könyve jelent meg. Az olvasók leginkább a 'Boszorkánydinasztia' sorozatról ismerik, de a szabadszájú 'A Dög', a 'Végzet' és a "Rítus" is az ő nevéhez fűződik. Írásaival a célja egyszerű: szórakoztatni. Az olvasókat és - nem titok! - önmagát is. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Egy boszorkány naplója - avagy a Luna-féle sztorik
Rítus
A Dög
Végzet
Utolsó kívánság - Boszorkánydinasztia 1.
Lidércfény - Boszorkánydinasztia 2.
Talán tündérmese - Boszorkánydinasztia 3.
Mindörökké 1-2 - Boszorkánydinasztia 4.
Kezdetek és sorsdöntő évek - Boszorkánydinasztia előzménykötet
Karácsonyra légy szép


Leda DRasi ajánlásai

M. Baranyai Anikó
A legjobb író, a halott író...
Gondoltam egyet - 5.
Mason Murray
A leselkedő
Mason Murray
Fehér zaj
Mason Murray
Most és soha
Marie M
Csütörtök - 2005. december 22.
Hét, kettő, egy... - 2.
Új nemzedék - részlet 2.
Hamarosan... - 4.

Menekülni akkor sem egyszerű, ha az embernek van benne rutinja. Ha nincs, a helyzet drámai. Ha pedig egy ádáz, halhatatlan lény verbuválta csapat üldözi, akkor egyenesen kilátástalan...

7 perc olvasás
1 0 0
Új nemzedék - részlet 1.
Hamarosan... - 3.

A gonosz erőknek megvan az a rossz szokásuk, hogy ha egyikük elhullik, rögtön van, aki a helyébe lépjen. Ha pedig az új gonosz egyben egy halhatatlan lény is, akkor a helyzet tovább bonyolódik...

5 perc olvasás
3 0 0
A hős megmentő
Első találkozások - 6.

Az első találkozást nem felejti el az ember. És mi a helyzet a halhatatlanokkal? Ők aztán szó szerint örökké emlékeznek rá...

7 perc olvasás
2 0 0
Tiltott szövetség 1.
Alakváltó krónikák - 10.

A nehéz idők nehéz döntéseket követelnek. Ruehl "szükség törvényt bont" alapon tiltott szövetséget ajánl a boszorkányoknak, pedig tudja, hogy ezzel olyan határt lép át, amivel az egész népét veszélybe sodorja.

7 perc olvasás
4 1 0
Végtelen bűntudat
Alakváltó krónikák - 9.

Az emberek képzeletében a halhatatlanság egy csoda, a legnagyobb ajándék, amiben egy lény részesülhet. Az árnyoldalaira nem gondolnak. Egy halhatatlan lény élete során rengeteg tapasztalatot és emléket gyűjt. A legborzalmasabbakat is. Aztán mindet magában hurcolja mindörökké...

10 perc olvasás
1 0 0
Zárda, fityula, miegymás - 1.
Egy boszorkány naplója - 9.

Luna és a zárda? Aki ismeri a holdboszorkát az már a gondolatra is röhögőgörcsöt kap! Mit lehet várni egy ilyen sztoritól? Elképzelhetetlenül eszement történéseket, amiknek hála nem kizárt, hogy újra kell szentelni a helyet...

16 perc olvasás
1 0 0
A felelősség súlya
Alakváltó krónikák - 8.

A király döntéseket hoz, tervez, parancsot ad. És ha téved, ha rosszul dönt? Akkor a király örökké viseli a felelősség minden súlyát. De mennyi terhet bír el egy alakváltó?

14 perc olvasás
3 0 0
Vezér egy napra
Egy boszorkány naplója - 8.

Luna olyan sztorikat vet papírra, amikről Una a.) nem is tud vagy b.) tud, de minden megtesz, hogy elfelejtse. A "Vezér egy napra", vagyis Una első és egyetlen berúgásának története garantáltan a második kategóriába tartozik.

19 perc olvasás
2 0 0
Ne adják az istenek!
Alakváltó krónikák - 7.

Ruehl a trónterem falai és a teendők rengetege mögé rejtőzve tölti az évtizedeket. Jó oka van rá: a testvérét védi. Vágy és félelem csatája dönti romba a szívet, amikor épp azt tagadja meg magától, amire mindennél jobban vágyik. És amire már évszázadok óta vár...

11 perc olvasás
3 0 0
Francos fekete szempár
Egy boszorkány naplója - 7.

Minden nőnek van gyenge pontja, így nem csoda, hogy a boszorkányoknak is akad. Mi lehet a Lunáé? A saját szavaival élve: "Egy francos fekete szempárt, amitől a józan ész lemond a tisztségéről és feltétel nélkül kapitulál…"

17 perc olvasás
4 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Leda DRasi nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!