Barion Pixel nuuvella

Leda DRasi

Az olvasóim Leda D’Rasi névem ismernek. Ha valaki mégis az eredeti nevemen szeretne szólítani, annak elárulom, hogy az Adéllal nem lő mellé.

Szűkebb otthonom az ország keleti régiója, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében születtem, itt élek ma is.

Történeteimben visszaköszön minden, ami én magam vagyok. Szívem csalfa, nem egy, de több örök szerelme van: fantasy, mitológia, misztikum, romantika, humor, és persze a jó öreg rémület. Ezek az elemek tűnnek fel a történeteimben, sajátos stílusban ötvözve, melybe bőven kerül bicskanyitogató szóhasználat, és csípős humor is.

Eddig kilenc könyvem jelent meg. Az olvasók leginkább a „Boszorkánydinasztia” sorozatról ismernek, de a szabadszájú „A Dög” és a „Végzet” is az én nevemhez fűződik, legújabb regényem, a "Rítus" pedig alig néhány hete kezdte borzolni a thriller iránt fogékony olvasók idegeit. Írásaimmal a célom egyszerű: szórakoztatni. Az olvasókat és - nem titok! - önmagamat is.

Íróként a könyveimen és az olvasók pozitív visszajelzésein kívül arra vagyok a legbüszkébb, hogy 2020-ban fantasy kategóriában én nyertem a Dugonics András Irodalmi Díjat, illetve megkaptam az első Etelka díjat is, ami a Dugonics András Irodalmi Díj aboszolút győzelmét jelenti.

A Nuuvella olvasói számára új, eddig sehol máshol nem olvasható történetekkel is kedveskedni kívánok majd.


Eddigi megjelenések

Rítus
A Dög
Végzet
Utolsó kívánság - Boszorkánydinasztia 1.
Lidércfény - Boszorkánydinasztia 2.
Talán tündérmese - Boszorkánydinasztia 3.
Mindörökké 1-2 - Boszorkánydinasztia 4.
Kezdetek és sorsdöntő évek - Boszorkánydinasztia előzménykötet
Karácsonyra légy szép


Eddig nyolc könyve jelent meg. Az olvasók leginkább a 'Boszorkánydinasztia' sorozatról ismerik, de a szabadszájú 'A Dög' és a 'Végzet' is az ő nevéhez fűződik. Írásaival a célja egyszerű: szórakoztatni. Az olvasókat és - nem titok! - önmagát is. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Rítus
A Dög
Végzet
Utolsó kívánság - Boszorkánydinasztia 1.
Lidércfény - Boszorkánydinasztia 2.
Talán tündérmese - Boszorkánydinasztia 3.
Mindörökké 1-2 - Boszorkánydinasztia 4.
Kezdetek és sorsdöntő évek - Boszorkánydinasztia előzménykötet
Karácsonyra légy szép


Leda DRasi ajánlásai

Mason Murray
A leselkedő
Mason Murray
Fehér zaj
Mason Murray
Most és soha
Marie M
Csütörtök - 2005. december 22.
Hét, kettő, egy... - 2.
Marie M
Volt ilyen…
Hét, kettő, egy... - 1.
Együtt. Örökké!
A kezdetek - 12.

Együtt az idők viharain át, még úgy is, hogy időnként a feladás tűnt az egyetlen kiútnak. Aztán mindig volt valahogy. Jöjjön tehát bármi ezután, Una egy dologban biztos volt: a boszorkányok kitartanak, és velük a Dinasztia is kitart! Most és mindörökké...Az idők végezetéig!

fantasy
7 perc olvasás
1 1 0
Az utazás kezdetét veszi
A kezdetek - 11.

Ez a találkozás már Una és Luna születése előtt elrendeltetett. Az Égiek mindent jól megterveztek, és most eljött az idő, hogy a két nővér személyesen is megismerje egymást.

fantasy
18 perc olvasás
1 1 0
Az igazság morzsája
A kezdetek - 10.

Fiatal lány áll az új élet küszöbén. Óriási a feladat, amit az égiek a sorsául rendeltek, és bár ő még nem tudja, de nincs senki, aki nála alkalmasabb lenne rá. Dicsőséges jövő elé néz, de azt, hogy ez a jövő könnyű is lenne, nem mondhatjuk el.

fantasy
10 perc olvasás
1 1 0
Az első próbatétel
A kezdetek - 9.

A bátorság ott kezdődik, amikor a túlerővel szemben sem tudod tétlenül nézni az igazságtalanságot. Cselekszel, mert ez az, amit a szíved diktál. Akárcsak Unának...

fantasy
6 perc olvasás
1 1 0
Hívatlan kérő
A kezdetek - 8.

Az utálat első pillantásra olyan élmény, ami a házasság gondolatát a lehető legtávolabb löki az ember lányától. Márpedig, ha létezik olyan dolog, ami nem épülhet utálatra, az a "míg a halál el nem választ"...

fantasy
7 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Leda DRasi nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!