Barion Pixel nuuvella

Sivatag I.

Szilikátban szórt ösztön... lebegésben fosztatlan, akár az önzetlenség forró lélegzete. Szemcsés paráznaság, mely perzseléskor párologtatta el a reménység fakó elegyéből a tékozló ragadalmat: nyelhetetlen, kevert kristályként olvadt tovább a sorvadás akut reflexiója. 

Szájakból pergő, klórterhelt kárhozás, az idegenség üvöltő harmóniája; szinaptikus kaszkád, akár a psziché kozmoszában keringő vándorok szivárgó önkívülete…megtudod és viseled, de felejteni méltatlan. 

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Leninova1997 5 történetét!


  • 1213 szerző
  • 799 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Leninova1997

Sivatag I.

Műfaj

önsegítő

Rövid leírás / Beharangozó

Prózai líra, a múlt szemléltetéséhez

Rövid összefoglaló

Prózai líra, mint körbeírás egy olyan állapothoz, amely hónapokig az életem része volt, mégse realizáltam, mennyi pusztítást végzett a lelkemben. Keletkezés ideje: 2021. 06. 22.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Leninova1997 nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!