Barion Pixel nuuvella

Boris.

Elfek, Tündérek, Ogrék! Ezek mind benne vannak a sztoriban. Mégis csalódni fogsz benne. Sajnálom, ha mást vártál, de én előre szóltam!

Vissza Elolvasom a történetet

 

Műfaj

fantasy

Rövid leírás / Beharangozó

Elfek, Tündérek, Ogrék! Ezek mind benne vannak a sztoriban. Mégis csalódni fogsz benne. Sajnálom, ha mást vártál, de én előre szóltam!

Rövid összefoglaló

A politika! Kell mondanom többet? Paraszt nélkül éhen halnánk, politikus nélkül hol tartanánk? Nehéz kérdések ezek. Ha nincs kedved az egészet elolvasni, akkor ugorj az utolsó mondatra, azzal mindent elmondok neked. Allaju.

Értékelés

Nincs értékelve

Olvasási idő

15 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben