Barion Pixel nuuvella

Lerinka

0 követő 5 történet

Lerinka

Kis iskolás korom óta része az életemnek az irodalom és az írás. Kezdetben versekkel próbálkoztam, később, az egyetem alatt írtam egy színdarabot, ami szerintem nem sikerült túl jól. Ezután kipróbáltam magam a novellaírásban és úgy érzem, hogy most ez a műfaj áll hozzám a legközelebb. Elsősorban önismeret céljából írok. Még elég kevés írásom van, nehezen inspirálódok.


Kis iskolás korom óta része az életemnek az irodalom és az írás. Kezdetben versekkel próbálkoztam, később, az egyetem alatt írtam egy színdarabot, ami szerintem nem sikerült túl jól. Ezután kipróbálta... tovább olvasom

2. kép
Festett képek - 2.

Irén lecserélve érzi magát. Tudta, hogy ez be fog következni egyszer, de nem gondolta, hogy ilyen hamar. Igyekszik méltósággal viselni új helyzetét, azoban nem tud felülkerekedni rossz érzésein.

12 perc olvasás
0 0 0
Festett képek
Festett képek - 1.

Az 1. képben megismerkedünk Irénnel, és azzal a különleges nővel, akit önmagának hitt.

9 perc olvasás
0 0 0
Vér

Egy vetélés története, üresség és lelkiismeretfurdalás.

2 perc olvasás
0 0 0
A folt

Minden reggel újra és újra megjelenik a konyhapadlón egy titokzatos folt, megjelenését különböző stratégiákkal próbálja felfedni főhősünk.

4 perc olvasás
0 0 0
Leszakadt csillár

Egy kislány fájdalmas felismerése egy leszakadt csillár képével kísérve.

2 perc olvasás
2 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Lerinka nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!