Barion Pixel nuuvella

Lia

0 követő 1 történet

Lia

Aranyossyné Dr Lehoczky Irén vagyok .Jogász, tolmács és világutazó.Ezen belül az olasz déli régió. Szerzői előéletem még nincs,de nagyon sok levelezésem van ,valamint a sok éves tapasztalataim alapján ( utazás) valamint korábbi oknyomozói tevékenységem felhasználásával,rengeteg kommentet írok a facebookon.A társadalmi változások érdekelnek minden régióban. Nem kell sokat kutatnom az emlékeim, kalandjaim között, hogy talán érdekes percekben mérhető történeteket írjak.Röviden ennyit magamról és nagyon hálás lennék a Nuuvella
kiadónak,ha egy mindkettőnk számára eredményes együttműködés alakulna ki.


Aranyossyné Dr Lehoczky Irén vagyok .Jogász, tolmács és világutazó.Ezen belül az olasz déli régió. Szerzői előéletem még nincs,de nagyon sok levelezésem van ,valamint a sok éves tapasztalataim alapján... tovább olvasom

Lia
Kanadai olaszok

Nem mentem vissza a lelkészhez és utána sem.Csendben elköszöntünk egymától és még sokáig egyedül kóboroltam céltalanul.Nagyon sokat gondolok ezekre az emberekre ,nem tudom mi lett a sorsuk,de imádkozom értük amíg élek !

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Lia nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!