Barion Pixel nuuvella

Liani Hikawa

2004 végén jelentem meg az internet világában, az első történetem a Zűrös kamaszkor címet viselte. Személyes blogom, később saját szerkesztésű írói oldalam volt, utóbbin a barátaim és olvasóim műveit is publikáltam. Mindig is kerestem a kihívásokat, részt vettem meghívásos írói versenyeken, a nevem ismerős lehet a Harry Potter Slash Kihívásról, melynek 2016-ban megrendezett fordulóját meg is nyertem.


Eddigi megjelenések

Délibáb antológia (Univerzum Alkotócsoport)
Történetek a F.I.O.K. mélyéről (F.I.O.K. facebook csoport)


2004 végén jelentem meg az internet világában, az első történetem a Zűrös kamaszkor címet viselte. Személyes blogom, később saját szerkesztésű írói oldalam volt, utóbbin a barátaim és olvasóim műveit ... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Délibáb antológia (Univerzum Alkotócsoport)
Történetek a F.I.O.K. mélyéről (F.I.O.K. facebook csoport)

Saját lépések
Az egész két fele - 7.

Boldog befejezés.

romantikus
13 perc olvasás
0 0 0
Botladozás
Az egész két fele - 6.

Noriko és Yoshi sülve-főve együtt van, ami nekik természetes, a környezetük azonban mindent bevet, hogy megértse, mi van köztük. Tényleg, mi is van köztük...?

romantikus
23 perc olvasás
0 0 0
Rehabilitáló léptek
Az egész két fele - 5.

Nobu halála után sem áll meg az idő vagy az élet, jön a karácsony, az új év, a Valentin nap és aztán a születésnap is...

romantikus
10 perc olvasás
0 0 0
Hasogató lépések
Az egész két fele - 4.

Yoshi eddig is árnyéknak érezte magát, ám Nobu halálával teljesen megsemmisül, az élet maradék értelme is elvész számára.

romantikus
16 perc olvasás
0 0 0
Tánclépések
Az egész két fele - 3.

Nobu élete magától siklik, boldog Norikóval, más nem is igazán érdekli, Yoshi élete azonban csak könnyednek tűnik, valójában minden élményéért megdolgozik, mint a táncosok, így lesz a begyakorolt koreográfia kívülről szórakoztató. No de belülről...?

romantikus
16 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Liani Hikawa nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!