Barion Pixel nuuvella

Liani Hikawa

2004 végén jelentem meg az internet világában, az első történetem a Zűrös kamaszkor címet viselte. Személyes blogom, később saját szerkesztésű írói oldalam volt, utóbbin a barátaim és olvasóim műveit is publikáltam. Mindig is kerestem a kihívásokat, részt vettem meghívásos írói versenyeken, a nevem ismerős lehet a Harry Potter Slash Kihívásról, melynek 2016-ban megrendezett fordulóját meg is nyertem.


Eddigi megjelenések

Novellák:
Új fejezet - Délibáb antológia (Univerzum Alkotócsoport)
Korcs makacsság - Történetek a F.I.O.K. mélyéről (F.I.O.K. facebook csoport)
Búcsú - Létigen folyóirat 1. szám


2004 végén jelentem meg az internet világában, az első történetem a Zűrös kamaszkor címet viselte. Személyes blogom, később saját szerkesztésű írói oldalam volt, utóbbin a barátaim és olvasóim műveit ... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Novellák:
Új fejezet - Délibáb antológia (Univerzum Alkotócsoport)
Korcs makacsság - Történetek a F.I.O.K. mélyéről (F.I.O.K. facebook csoport)
Búcsú - Létigen folyóirat 1. szám

Saját lépések
Az egész két fele - 7.

Boldog befejezés.

13 perc olvasás
0 0 0
Botladozás
Az egész két fele - 6.

Noriko és Yoshi sülve-főve együtt van, ami nekik természetes, a környezetük azonban mindent bevet, hogy megértse, mi van köztük. Tényleg, mi is van köztük...?

23 perc olvasás
0 0 0
Rehabilitáló léptek
Az egész két fele - 5.

Nobu halála után sem áll meg az idő vagy az élet, jön a karácsony, az új év, a Valentin nap és aztán a születésnap is...

10 perc olvasás
0 0 0
Hasogató lépések
Az egész két fele - 4.

Yoshi eddig is árnyéknak érezte magát, ám Nobu halálával teljesen megsemmisül, az élet maradék értelme is elvész számára.

16 perc olvasás
0 0 0
Tánclépések
Az egész két fele - 3.

Nobu élete magától siklik, boldog Norikóval, más nem is igazán érdekli, Yoshi élete azonban csak könnyednek tűnik, valójában minden élményéért megdolgozik, mint a táncosok, így lesz a begyakorolt koreográfia kívülről szórakoztató. No de belülről...?

16 perc olvasás
0 0 0
Távolodó léptek
Az egész két fele - 2.

Az egyik fiú megtalálta a párját, a másik nem találja a helyét, és még itt a Valentin nap is...

12 perc olvasás
0 0 0
Első lépések
Az egész két fele - 1.

Egypetéjű ikrek, akik sportot űznek abból, hogy hasonlóságukkal megtréfálják a környezetüket, csakhogy az egyikük szeretne felhagyni ezzel. Szerelem áll közéjük...

20 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Liani Hikawa nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!