Barion Pixel nuuvella

Libor Zoltán

1974-ben születtem Kecskeméten, azóta is itt élek. A József Attila Tudományegyetemen végeztem magyar-szociológia szakon. Magamat műkedvelőnek tartom. Jelenleg köztisztviselőként dolgozom, illetve alapító szerkesztője vagyok a Mélymerülés Utcalapnak, amely a kultúra és a jótékonyság innovatív ötvözését tűzte ki céljául. Verseket és rövid, karcolatszerű történeteket írok. Az írás afféle szenvedélyem, de terápiaként is szolgál.


Eddigi megjelenések

Veranda, verseskötet, Novum Verlag Kiadó, 2013

Fáznak velem az angyalok, verseskötet, Erasmus Intézet, 2020


1974-ben születtem Kecskeméten, azóta is itt élek. A József Attila Tudományegyetemen végeztem magyar-szociológia szakon. Magamat műkedvelőnek tartom. Jelenleg köztisztviselőként dolgozom, illetve alap... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Veranda, verseskötet, Novum Verlag Kiadó, 2013

Fáznak velem az angyalok, verseskötet, Erasmus Intézet, 2020

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Libor Zoltán nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!