Barion Pixel nuuvella

Álmok, könnyek, örömek.

A férfi  belépett az irodába. Bernadett megdermedt a hatalmas fotelben, egy pillanatra elállt a lélegzete. Nem számolt azzal, hogy már az első percekben találkozik Richard Demonnal, a világsztárral, szerelmével a poszterről. Tudta elkerülhetetlen lesz, hisz kérésével ugyanazt az ügynökséget kereste fel amelyik a fiúkat is foglalkoztatja, a Meteorit Starst.  

A menedzser felállt az asztaltól, a férfi elé sietett, kezet nyújtott.

- Jó napot, szervusz.

- Jó napot, Sam. Minden rendben?

- Igen Richard, bemutatlak a hölgynek.

A lány felállt. Térdei remegtek, szája kiszáradt, nem igazán bízott benne, hogy lábai megtartják, vagy hangja lesz, de mosolygott, tekintetét a férfira emelte és kezet nyújtott.

- Kisasszony, Richard Demon, Richard, a  kisasszony Bernadett King - a menedzser hangját valahonnan messziről hallotta. 

- Örvendek - mondta a lány miközben Richard megfogta kezét és ráhajolt, ajka éppen csak érintette a kézfejét, ám ő egy örökkévalóságnak élte meg.

A férfi háttal nekidőlt az íróasztalnak, két kezére támaszkodott. Bernadett vissza ereszkedett a fotel szélére. A gyomra liftezett, a szíve a torkában dobogott. ,,Nyugi,nyugi” mantrázta magában.

- Ön a fiúk menedzsere? - kérdezte a férfi, tekintete mélyen a lány szemébe fúródott.

- Nem, az ikrek nővére vagyok. Mr Marshallhoz fordultam, hogy menedzselje őket, ha  érdemesnek tartja rá a csapatot - van hangom, ujjongott magában.

- Láttam a felvételeket, ki a harmadik srác?

- A szomszéd fiú, már négy éve együtt játszanak.

- De hát még gyerekek!

- Igen, az ikrek tizennégy, Andrew tizenőt lesz, fél év különbség van köztük.

- Ki tanította?

- Senki, vagyis a bátyánk valamennyit - alig találta a szavakat, úgy érzete össze-vissza beszél - Inkább játék szinten, tovább már önmaguk fejlődtek, sok munkával. Imádnak a próbaterembe lógni, néha más feladatok rovására is.

- A bátyja zenész?

- Hát nem, hivatalosan nem, de kisvárosunkban sokszor kapnak meghívást, rendezvényeken lépnek fel néha a barátaival - ,,Ne kérdezz többet!”-fohászkodott magában.

- Tehetségesek a fiúk, mit szeretnének? Nem önök, hanem ők!

- Egy igazi profi lemezt és egy-két jó klipet.

A lánynak feltűnt, hogy végig Richard vezette a beszélgetést. A férfi ellökte magát az íróasztaltól lassan kimérten az ablakhoz sétált, néhány pillanatig lenézett a nagyváros forgatagára. Bernadett nyugodtan megnézhette a magas férfit, egyenes tartását, a szőkésbarna rövidre nyírt fürtöket. 

Emlékezet volt időszak amikor szénakazalhoz hasonlított a férfi frizurája. Az elmúlt tíz év alatt rengeteget változott, az akkor huszonnégy éves srác mára érett férfi. 

Korosztálya rajongott a Meteoritért ami az  egyik legsikeresebb fiúcsapat már évek óta. Minden lánynak volt kedvence, Alex vitte a prímet a maga akkori tizennégy évével. Fekete hajával, gyönyörű hangjával és utánozhatatlan mosolyával az abszolút kedvenc lett. Bernadettnek Richard tetszett, a ruganyos, ritmikus mozgása, a tenger zöld szeme, a mindig helyzetet uraló, magabiztosságot tükröző tekintet. Minden ami ő volt. 

A férfi megfordult egyenesen a lány szemébe nézett. Bernadett elpirult. Kényszerítenie kellett magát, hogy ne süsse le szemét, állja a tekintetét.

- Mondtam tehetségesek, de ez kevés ahhoz amire képesek. Egy komoly felkészülésre lenne szükségük, másképp nem lesz az amit szeretnének.

- Értem, tudnak ajánlani valakit aki felkészíti őket?

- Ez egy hosszabb beszélgetés, velem tud ebédelni?

- Sajnos kettőtől megbeszélésem van - mondta a lány szomorúan. Tudta azt nem lehet lemondani, talán emiatt veszít most.

- Este?

- Igen, ráérek - hangjából érződött az óriási megkönnyebbülés.

- Hét óra? Hol szeretne vacsorázni?

- A Gold Kingben szálltam meg. Ott megfelel? Foglalok asztalt.

- Rendben, Sam légy szíves hívd az autót!

- Köszönöm, de vár a hotel taxija.

- Jöjjön, lekísérem - nyitotta az ajtót a férfi.

- Viszontlátásra, köszönök mindent - nyújtott kezet Bernadett a menedzsernek.

A liftben némán egymást méregették. Fura volt ott állni egy üvegkalitkában Richard Demonnal. Minden romantikus történetben van egy lift jelenet, ugrott be a gondolat, de ők nem voltak magukban, a liftesfiú az ajtóval szemben állt, nekik háttal. Bernadett mélyeket lélegzett amikor kiszálltak. A taxihoz értek, a férfi kisimított egy hajtincset a lány arcából, ő újból elpirult. A sofőr tartotta az ajtót. Richard elköszönt.

- Viszontlátásra, este találkozunk.

- Viszontlátásra - egy félénk mosoly, ennyire tellett.

A lány hátradőlt az ülésen.

- Istenem, Istenem, Istenem- motyogta hangosan. A sofőr hátrafordult.

- Jól van kisasszony? Segíthetek?

- Köszönöm, jól vagyok, induljunk! 

Elgondolkodott. Richard Demon, a Meteorit frontembere. A csoda srác, mára már ellenállhatatlanul vonzó férfi. Hányszor hallgatta dalukat amikor ömlöttek könnyei, mennyit panaszkodott a fényképének …?  Mindent megbeszélt vele, tudta ki kell mondania ami benne van, de nem volt  bizalmasa aki meghallgatná. Tobias küzdött a mindennapokért, barátnője Pamela meg mindent meg akart oldani helyette, így maradt a kép ahol egy herceg mosolygott rá elbűvölően. Néhány éve fél életét odaadta volna egy találkozásért, most meg csak hebegett, habogott. Úristen össze kell kapnom magam - gondolta kétségbeesve.


A liftben a férfi ajka körül halvány mosoly játszadozott.

- Az irodába, Mr Demon? - kérdezte a liftes fiú, de ő nem hallotta, a lány barna szemeit látta maga előtt.

- Mr Demon?! 

- Kérem? Ja, igen az irodába.

- Köszönöm uram!

Tetszett a történet?

1 0

Regisztrálj és olvasd Linda Penny 9 történetét!


  • 1232 szerző
  • 821 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Linda Penny

Álmok, könnyek, örömek.

Műfaj

romantikus

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Egy befejezés előtt álló regény részlete. Tervezem az összes részt megosztani veletek itt, ha visszajelzésetek alapján úgy látom tetszik.

Rövid összefoglaló

Mindannyiunknak van tinikori bálványa. Mindanyian átéltük a ,,sztár szerelmet" amikor egy szupersztárba, vagy egy filmcsillagba lettünk szerelmesek.
Bernadett King bálványa lelép a poszterről és elkezdődik az élet. Feltud nőni a vidéki árva lány a gazdagsághoz, nyilvánosághoz, a szerelemhez?

Olvasási idő

4 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Linda Penny nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!