Barion Pixel nuuvella

Lione

A Lione név (ejtsd, ahogy írod: Lione) gyerekkorom óta velem van. Nem is tudnám pontosan megmondani, mikortól. Amikor az iskolai pályázatra adtam be a novellámat, akkor is ezt használtam, és később is különböző internetes portálokon, legyen szó rajzról, zenéről vagy írásról. A Stanislav (azaz Sztaniszláv) név édesanyám leánykori vezetékneve. A Megvalósítás alatt blogomat még Macska néven indítottam 2013-ban, de már korábban is bloggerkedtem különböző platformokon (régi szép idők: Freeblog, e107, blog.hu). Egyébként a barátaim Adrinak szólítanak.

Mint említettem, az írás régóta az életem része, ha nem is feltétlenül csak papíron, hiszen nem kell hozzá tárgyi játék és semmilyen egyéb eszköz, hogy játszani tudj. Képzeld el, csak ülsz és nézel ki a fejedből - ami egy külső szemlélő számára igencsak fura látvány lehet -, te pedig hihetetlen kalandokat élsz át, ismeretlen világokat fedezel fel, rengeteg életet élsz egyszerre. Színház van idebenn: írok és rendezek. Pár éve pedig úgy döntöttem, papírra vetek - vagyis szövegszerkesztőbe - néhány történetet ezek közül. Velem tartasz?


A Lione név (ejtsd, ahogy írod: Lione) gyerekkorom óta velem van. Nem is tudnám pontosan megmondani, mikortól. Amikor az iskolai pályázatra adtam be a novellámat, akkor is ezt használtam, és később is... tovább olvasom

Lione első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Lione nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!