Barion Pixel nuuvella

Loretta

Már általános iskolás koromban nagyon szerettem írni. Verseket, novellákat, naplót írtam. Ez az írásszeretet 17 éves koromban elindított egy folyamatot bennem és elkezdtem első ifjúsági regényemet írni, amit egy évvel később (18 évesen) be is fejeztem. Ezt a történetet az instagrammon írtam, részenként! Nagyon élveztem az egész folyamatot, örültem, hogy tetszik másoknak az, amit én írok, de akkor ott meg is akadtam az írásban és máig (25 éves koromig) nem is jött vissza. Most szeretnék újra alkotni, és bízom benne, hogy újra elkap az írás öröme.


Sziasztok! Jelenleg csak bontogatom szárnyaimat az írás világában! Szeretnék kipróbálni több fajta irányzatot, ami remélhetőleg elnyeri néhányatok tetszését! tovább olvasom

Loretta első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Loretta nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!