Barion Pixel nuuvella

Lukács Patrícia

23 éves (volt) kreatív írás szakos hallgató vagyok, a műveim mind csupán próbálkozások a belső érzelem- és képzeletvilágom kifejezésére és megvalósítására. Könnyedtől a groteszken át a komolyig sok stílus megtalálható a novelláim között, a témakör nem kötött. Remélem elnyerik tetszésedet az irományaim.


23 éves (volt) kreatív írás szakos hallgató vagyok, a műveim mind csupán próbálkozások a belső érzelem- és képzeletvilágom kifejezésére és megvalósítására. Könnyedtől a groteszken át a komolyig sok st... tovább olvasom

A fordulókban nem égnek a lámpák

Egy kihalt lépcsőház egy januári estén, ahol a fordulókban nem égnek a lámpák és a lift használatához a maszk kötelező. Talán valós események alapján.

2 perc olvasás
0 0 0
Dohányfüstös holdudvar

Egy éjszaka, egy szál cigi, egy pár, csend, nyugalom, érzelmek és gondolatok.

2 perc olvasás
2 2 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Lukács Patrícia nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!