Barion Pixel nuuvella

Káró Adrienn

Miután a gimiben még mindig nem tudtam, "mi leszek ha nagy leszek", az első munkahelyemen internetes szerződéseket kötöttem. Ekkor ismerkedtem meg a világhálóval. Máris érdekelni kezdett, hogyan lehet weboldalt készíteni és egy adott témán belül érdekes szöveges tartalmakat (képeket és videókat) létrehozni. Ma már weboldalaim közel 20 évesek és stabil olvasótáborral rendelkeznek.


Eddigi megjelenések

https://sarti-info.hu


Az internet indulásától kezdve készítek weboldalakat, amelyeknél elengedhetetlen a szöveges tartalom. Így lettem weboldalszerkesztőből szövegíró és még nincs vége! tovább olvasom


Eddigi megjelenések

https://sarti-info.hu


Káró Adrienn ajánlásai

Aina Meria
Alkotó
A fekete-fehér, igen-nem és a színek minden árnyalata

Szeretném, bebizonyítani, hogy a jó weboldalak is érnek annyit, mint egy jó könyv. Egy weboldal tulajdonképpen egy egész könyvtár...

2 perc olvasás
1 0 0
Első bejegyzésem

Ezt a tartalmat csak támogatók láthatják.

1 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Káró Adrienn nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!