Barion Pixel nuuvella

Lysander Clyde

20-as éveim derekán járok, lételemem a művészet és annak számos formája. Amióta megtanultam írni, folyamatosan teszem: saját gondolatokat, 5leteket, verseket stb. Írásaimból eleddig csupán keveset és elhanyagolhatóbbakat osztottam meg a nagyközönséggel, ugyanis több könyvet is tervezek kiadni a közeljövőben.
Vegán és környezettudatos életmódot követek, próbálom minél inkább óvni a Természetet. Fontos számomra az állatok megbecsülése, tisztelete. 
Szabadidőmben sokat olvasok, próbálok új, hasznos ismeretekre szert tenni, fejlesztem magam autodidakta módon. Rengeteget festek, rajzolok- közel áll hozzám ez a fajta önkifejezési mód.
Szeretek mozogni, kirádulni, jógázni. Gyakran fotózom a természetet, a számomra művészi tartalommal bíró témákat. Szenvedélyem az ismeretlen, elhagyatott épületek és helyek felfedezése. Ellenállhatatlan számomra amikor egy ilyen romos, pusztulófélben lévő házban egyenesen időutazást tehetek a múltba.
Közel állt hozzám a spiritualitás, a tudatosság elérésére koncentrálok.
Szeretem a régies stílusú, vintage ruhákat - többnyire elegánsan öltözködöm, számomra ez is egyfajta megnyilvánulás, alkotás, melyet környezetemnek adhatok.
Nagyon szívesen főzök, próbálom ki új ételek elkészítését, érdekes felfedezni a mentes életmód különféle áldásait, vonatkozásait.
A jövőben filmkészítéssel is szeretnék foglalkozni, mint rendező, színész és forgatókönyvíró. Az utóbbi évben pár kisebb mellék- illetve statiszta szerepem volt filmekben, sorozatokban, reklámokban.
Modellkedni is szoktam kedvtelésből, szeretek a kamera másik oldalán is lenni. Rendkívül érdekel még az említetteken túl: az állat - és természetvédelem, pszichológia, filozófia tárgyköre. Polihisztor szívesen lennék...


20-as éveim derekán járok, lételemem a művészet és annak számos formája. Amióta megtanultam írni, folyamatosan teszem: saját gondolatokat, 5leteket, verseket stb. Írásaimból eleddig csupán keveset és ... tovább olvasom

Szeretnék több időt a művészettel tölteni.

Szeretnék többet foglalatoskodni az írással és egy vagy több könyvet kiadni a közeljövőben.Vágyam festmény kiállítást nyitni a műveimből, illetve új alkotásokat is készítenék, ehhez vennék alapanyagot

Támogatási célom: 222 222 Ft

Támogatom
Ébredő Ítéljen

Márciusi éjszaka van Így halkan kell lenni A család alszik De nem, Mi¡ Tomboló szélvész Vár minket odakint Éppen nem ideális Éji sétát tenni Nem baj, ne... Tovább olvasom

1 perc olvasás
0 0 0
A Fájdalom filozófiája
A Fájdalom filozófiája - 1.

Miért is fáj, ha fáj.

1 perc olvasás
0 0 0
"Élni"¿
Kesergő Kerengő - 1.

Amit más Életnek nevez, nekem merő szenvedés.

1 perc olvasás
0 0 0
Eltárgyiasulásunk

Immáron megszűnni látszik a helyes viszonyulás kapcsolatainkban.

1 perc olvasás
0 0 0
...
Pillanatnyi - 1.

1 perc olvasás
0 0 0
Szárnyakat kaptam...
Illóziú - 1.

1 perc olvasás
0 0 0
Pusztulás

1 perc olvasás
0 0 0
Első Haiku Csokor

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Lysander Clyde nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!