Barion Pixel nuuvella

...

Megalvadt könnyem Hamuvá válik arcomonVérem bíbora sréhen csorranLefelé a habokbaHoldvilágos nyári éjenÉhség kerget a táncbaMenekülnek előlem az árnyakKüszöbön halkan köhint a csendHajnalodikVége lettElfújta lélekzetem szeleA csupa illat-éjszakátHalovány sugárban Csillog a hajnalpír Hóezüst arcomonMint egy délibáb Meghitt pillanatokba akarom Sűríteni éltem legjavátMegélni érzéseim súlyátÉpítő, felemelő voltátRólam dalol a melankólia Sötét érthetetlen dalokatMely oly szívettépő, Hogy megvigasztalja az örökké sírókatLágyan babérkoszorú hull fürtjeimreA baljós égrőlElcsigázott vágyaim keresemMindegyre félőnŐrizem titkaim hét lakat alattS naphosszat nem nézem,Csak többnyire a falatVarázslatos képek villannak felSemmiből egymásba folynak A fal-képernyőnZüllött álmaim fülledt sikolya Üldöz utamonS futva közeledek A nagy kapu feléHol nem vár más rám:Csupán a Vég¿Véraláfutás festi lábaimMély-meleg színekbe,Melyekbe belepillantvaLezuhanok a Végtelen SemmibeHova tovább¿Tükröm más szemeMelyben meglátva önmagamMenekülni kezdek a lángoló kerekek előlMelyek meg akarnak perzselni halálra.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Lysander Clyde 8 történetét!


  • 1213 szerző
  • 798 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

vers

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Lysander Clyde nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!