Barion Pixel nuuvella

"Élni"¿

"Élni" manapság miért annyit jelent, hogy elpocsékoljuk a tehetségünket, eltemetjük az álmainkat, elpazaroljuk fiatal éveink üde boldogságát felesleges, otsmány és visszataszító dolgok tömkelegére, mialatt látjuk, hogy mások saját akaratuk szerint dönthetnek, szabadok, azt tesznek amit csak akarnak, holott nem szolgáltak rá, nem dolgoztak meg érte, valójában meg sem érdemlik, mégis minden az övéké, kvázi varázsütésre hullott az ölükbe, emiatt értékelni sem képesek semmit sem, mert nem ismerik milyen küzdeni a legapróbb semmiségekért is, nem tudják mit takar az, hogy ha valaki áldozatot hoz, mert ők mások esendő nyomorúságának lehunyt szemmel történő eltaposása közepette unalmasnak és kevésnek találják azt a "MINDENT" is, amiről a kitaszítottak álmodni sem mernek ¿

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Lysander Clyde 8 történetét!


  • 1233 szerző
  • 827 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

nem fikció

Rövid leírás / Beharangozó

Egyetlen szabálytalan mondatba sűrített ifiú elkeseredés.

Rövid összefoglaló

Amit más Életnek nevez, nekem merő szenvedés.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Lysander Clyde nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!