Barion Pixel nuuvella

M. Baranyai Anikó

A nevem M. Baranyai Anikó. Zala megyében, Keszthelyen születtem. Iskoláimat sorrendben Keszthelyen, Nagykanizsán és Budapesten végeztem. Reál tárgyakból sok versenyt nyertem, de azok igazán nem álltak közel hozzám. 3-4 évesen már ismertem a betűket, de az olvasást 12 éves koromtól szerettem meg igazán. Azóta falom a könyveket.
Könyvek iránti rajongásom az olvasással kezdődött, és végig kísér egész életemen. Amióta írni tudok, naplózom, naplót vezetek. Ennek egyik kézzel fogható eredménye lett a 2014-ben megjelent első könyvem (írói álnéven), melyet azóta továbbiak is követettek a szórakoztató irodalom szegmensében.
Saját nevem alatt az írással, írói léttel kapcsolatos könyvek megírásán és kiadásán munkálkodom. Első, ezzel kapcsolatos könyvem tavaly meg is jelent „Instáról íróknak” címmel. Majd érkezett a "399+ napnyi sziporka". Ezeket egy segédletnek szánt kiadványom követette "Író leszek" címmel. Bízom benne, hogy még jópár könyvvel megörvendeztethetem a jövőben az írni vágyókat...
Kiadóvezetőként, íróként sok mindennel találkoztam az elmúlt évek során, amit szeretnék rövid történetek, gondolatok formájában megosztani veled. Köszönöm, hogy velem tartasz.


A nevem M. Baranyai Anikó. Zala megyében, Keszthelyen születtem. Iskoláimat sorrendben Keszthelyen, Nagykanizsán és Budapesten végeztem. Reál tárgyakból sok versenyt nyertem, de azok igazán nem álltak... tovább olvasom


M. Baranyai Anikó ajánlásai

Leda DRasi
A neve legyen...
A kezdetek - 4.
Mason Murray
Ki kopog?
Leda DRasi
Lunandriqua színre lép
A kezdetek - 3.
Mason Murray
A leselkedő
Leda DRasi
Az "odacuppantós" eset
Egy boszorkány naplója - 2.

Szeretném kiadatni a könyvemet

Az Andrási Adéllal közösen írt Írók Bibliája - Kemény tények című kötetünk nyomdai költségeihez kérnék támogatást. A könyvvel a hazai íróknak kívánunk segíteni. Köszönjük.

Támogatási célom: 500 000 Ft

Támogatom
A legjobb író, a halott író...
Gondoltam egyet - 5.

Van az a helyzet, amitől viszketni kezd a tenyerem, és nagyon felbőszíti a lelkemet. Ez az egyik ilyen. Vajon mikor fog megváltozni végre a könyvszakma hozzáállása a kortárs magyar szerzőkhöz?

6 perc olvasás
1 1 0
Író leszek! - A megvalósítható álom
Író leszek - 1.

Hogyan valósíthatod ezt meg? Ahogy a nagy álmokat szokták. Lépésről lépésre. Álmodd, Akard, Tervezd, Tedd, Elemezd, Javítsd, Ismételd. A recept adott, bár nem egyszerű! De a segítségedre lesz, hogy egy nap az a bizonyos mondat így hangozzon el: „Író vagyok!”

3 perc olvasás
12 6 0
A potenciál bennük van
Gondoltam egyet - 4.

Hogy kinek van igaza? Nem mindig nekem... De van az a helyzet, ahol érdemes meghallani, amit mondok, mert a végeredmény csak jobb lehet általa.

3 perc olvasás
3 3 0
"Író leszek" - kiáltott fel...
Gondoltam egyet - 3.

Önjelölt írók és önbizalomhiányos, csiszolatlan gyémántok, bár nemcsak ez a két szerzőtípus létezik, valahogy mégiscsak belőlük van a legtöbb, legalábbis nekem hozzájuk van szerencsém...

2 perc olvasás
6 3 0
Amit megálmodtam...
Gondoltam egyet - 2.

Én az író, akinek van egy kiadója és az első 3 évben nem tudtam megjelentetni egy saját írású könyvet sem. Hogy történhetet ez?

2 perc olvasás
7 4 0
Gondoltam egyet...
Gondoltam egyet - 1.

A könyvkiadás messze nem olyan egyszerű, mint azt sokan elképzelik. Hányszor hallottam már: csak írj egy történetet. Tény, hogy e nélkül nem jöhetne létre egy könyv sem, azonban ez még csak az első lépés, amit sok másik követ.

3 perc olvasás
7 4 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni M. Baranyai Anikó nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!