Barion Pixel nuuvella

M. Z. Chapelle

Miriam Z. Chapelle vagyok. Eredetileg szociális munkát, majd interkulturális pszichológiát végeztem, az írás azonban mindig is része volt az életemnek. :) Szeretem kipróbálni magam különféle zsánerekben, jelenleg többnyire romantikus-erotikus és LMBTQ történeteket írok. Eddigi írásaim megjelentek többek között a Libellus magazinban és a Holnap magazinban, 2021 év elején pedig nyomtatásban a Stigma című antológia lapjain.
Legutóbbi thriller novellámat a Muselière Alkotói csoport által kiadott Bújj-Bújj c. kötetben olvashatjátok, a könyv egyébként ingyenesen elérhető: https://drive.google.com/file/d/1cj15316h-kVZCNp8fHtzC-lr0EfIXw7y/view?fbclid=IwAR0SziKPDFQTbHdlQlCe4t7zAJlOjyXzZw8wdzSWriLLep9W_iOUFAwxCzQ

A The Untamed (Mo Dao Zu Shi könyvek) világához írt fanficeimet a wattpadon találjátok ^^


Miriam Z. Chapelle vagyok. Eredetileg szociális munkát, majd interkulturális pszichológiát végeztem, az írás azonban mindig is része volt az életemnek. :) Szeretem kipróbálni magam különféle zsánerekb... tovább olvasom


M. Z. Chapelle ajánlásai

Alex L. Hooper
A lift
Alex L. Hooper
Amiről csak a fák beszélnek
Alex L. Hooper
Valami egészen más
Alex L. Hooper
Holtomiglan
Alex L. Hooper
37-es blokk
DUNA PARTI ÚTELÁGAZÁS

Egy első randi a Citadellánál esővel és első csókkal. Ám minden balul sül el egy felbukkanó, különös figura miatt. Vajon ki ő, és miért követi végig főszereplőnk életét? Miért hagyjuk, hogy a kalapos kisemberek irányítsanak döntéseinkben? Azt hiszem, erről szól.

13 perc olvasás
1 1 0
Jelek

Néha a dolgok mögé kell látni − ezt jól megtanulta látássérült főszereplőnk is.

7 perc olvasás
4 3 0
Őrségváltás

A sivatagi katonai bázis falai között végül mindenki azzá válik, amitől kezdetben a legtávolabb akart kerülni.

7 perc olvasás
3 1 0
Életszövő

A francia kisvárosban semmi sem az, aminek látszik. Miközben a rendőrség egy kislány eltűnése után nyomoz, megnyitja kapuit a Furmányos és Fantasztikus Holmik Kiskereskedése.

11 perc olvasás
2 1 0
Átszállás

hír, hogy éjszaka meggyilkolták a cirkuszigazgatót, futótűzként terjed Londonban. Közben egy fiatal nő lépi át sietősen a vasútállomás bejáratát.

9 perc olvasás
2 2 0
Zuhanás

Elaine mindenáron a közeli űrhajós bázison akar dolgozni. Egész életét erre teszi fel, azzal azonban nem számol, mi mindent kell feláldoznia, hogy álmait valóra válthassa.

9 perc olvasás
2 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni M. Z. Chapelle nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!