Barion Pixel nuuvella

DUNA PARTI ÚTELÁGAZÁS

A Stigma című novellaantológia egyik LMBTQ témájú novellája.

Vissza Elolvasom a történetet

 

M. Z. Chapelle

DUNA PARTI ÚTELÁGAZÁS

Műfaj

nem fikció

Rövid leírás / Beharangozó

A Stigma című novellaantológia egyik LMBTQ témájú novellája.

Rövid összefoglaló

Egy első randi a Citadellánál esővel és első csókkal. Ám minden balul sül el egy felbukkanó, különös figura miatt. Vajon ki ő, és miért követi végig főszereplőnk életét? Miért hagyjuk, hogy a kalapos kisemberek irányítsanak döntéseinkben? Azt hiszem, erről szól.

Értékelés

5.0 (1)

Olvasási idő

13 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben