Barion Pixel nuuvella

Madaras Márton

Sziasztok, Madaras Márton vagyok, magyar alapszakot végeztem, történelem mesterképzésre járok, továbbá újságírással foglalkozom. Körülbelül általános iskola óta írok történeteket, elsősorban történelmi és fantasy témában. Jelenleg egy regényen dolgozom. Az írás mellett imádok utazni, olvasni, filmezni és sportolni.


Sziasztok, Madaras Márton vagyok, magyar alapszakot végeztem, történelem mesterképzésre járok, továbbá újságírással foglalkozom. Körülbelül általános iskola óta írok történeteket, elsősorban történelm... tovább olvasom

Rég nem látott idegen

Baláž András, a trencséni lovasság parancsnoka az ostrom alatt írt feljegyzéseit olvasgatja, mikor a tetteinek súlya látomások formájában rohamozza meg. A cél szentesíti az eszközt? Van feloldás a cselekedeteink alól? Lehet, hogy mi lezártuk magunkban a múltat, de a múlt is lezárt volna minket?

7 perc olvasás
0 0 0
Thor dühe
Farkaskölyök - 3.

A nagy szakállú kötött fejűek olyan erős ellenfél, amivel az északi seregeknek még soha nem kellett szembenézniük. Sieluton a másnapi csatára készül, mikor megismerkedik Harbardal egy medvebőrössel. Harbard és a testvérisége lenne a kulcs ahhoz, hogy legyőzzék az ellenségeiket?

5 perc olvasás
0 0 0
Saga az Elfeledettekről
Farkaskölyök - 2.

Sieluton felidézi a Snorrival és Nielsel való első találkozását. A közvetlen idegennekel való első beszélgetése során szóba kerül a vallás, és a viking lét mibenléte is.

6 perc olvasás
0 0 0
Tetteink hagyatéka

A csikasz vadász, a lidérc és egy bűnös ember

5 perc olvasás
0 0 0
Farkaskölyök
Farkaskölyök - 1.

"Egy férfinak világot kell látnia, farkaskölyök, hogy legyen mit mesélnie az utódjainak. Egy öregember történetek nélkül olyan, mint egy szarvas agancs nélkül. Nincs benne semmi méltóság."

9 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Madaras Márton nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!