Barion Pixel nuuvella

Madaras Márton

Sziasztok, Madaras Márton vagyok, magyar alapszakot végeztem, történelem mesterképzésre járok, továbbá újságírással foglalkozom. Körülbelül általános iskola óta írok történeteket, elsősorban történelmi és fantasy témában. Jelenleg egy regényen dolgozom. Az írás mellett imádok utazni, olvasni, filmezni és sportolni.


Sziasztok, Madaras Márton vagyok, magyar alapszakot végeztem, történelem mesterképzésre járok, továbbá újságírással foglalkozom. Körülbelül általános iskola óta írok történeteket, elsősorban történelm... tovább olvasom

Saga az Elfeledettekről
Farkaskölyök - 2.

Sieluton felidézi a Snorrival és Nielsel való első találkozását. A közvetlen idegennekel való első beszélgetése során szóba kerül a vallás, és a viking lét mibenléte is.

fantasy
6 perc olvasás
0 0 0
Tetteink hagyatéka

A csikasz vadász, a lidérc és egy bűnös ember

történelmi fikció
5 perc olvasás
0 0 0
Farkaskölyök
Farkaskölyök - 1.

"Egy férfinak világot kell látnia, farkaskölyök, hogy legyen mit mesélnie az utódjainak. Egy öregember történetek nélkül olyan, mint egy szarvas agancs nélkül. Nincs benne semmi méltóság."

fantasy
9 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Madaras Márton nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!