Barion Pixel nuuvella

A Lajosok

Gyermekkorom egy emlékét őrzi ez az írásom, mely egyben az első komolyabb elismerést is elhozta számomra.

Vissza Elolvasom a történetet

 

Műfaj

szépirodalom

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Gyermekkorom egy emlékét őrzi ez az írásom, mely egyben az első komolyabb elismerést is elhozta számomra.

Rövid összefoglaló

Egy fuvaros, egy ló és egy gyerek (aki én voltam) története, mely - reményeim szerint - nem mentes némi tanulságtól, ami így szól: "A ló nem egyszerűen csak egy állat." Hogy miért, az kiderül a novellából..

Értékelés

5.0 (3)

Olvasási idő

5 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben