Barion Pixel nuuvella

Mándy Gábor

Karácsonyi történet

Egy magányos férfi beleszeret ehy kirakatbábuba, majd megtalálja az igazit

5 perc olvasás
1 0 0
Világszép Bodrogfalvi Klára

Egy bátor legény megpróbálja megmenteni a hétfejű sárkány által elrabolt lányt, de az úgy dönt, hogy marad, és kifejti, hogy miért.

3 perc olvasás
3 0 0
Csipkerózsika felébred

Csipkerózsika és a szülei egy ismeretlen korba kerülnek, amiből sok komplikáció és két haláleset származik. A lánynak sikerül egy Herczeghez feleségül mennie, de a sok veszekedés miatt újabb ezer évre el kell altatni.

8 perc olvasás
1 0 0
A legnagyobb hatalom

A rakéták kilövési parancsát a tengeralattjáró kapitánya másképp élrtelmezi, az idítókulcsot a tengerbe dobja, és megpróbálja hadgyakorlatnak beállítani. A pusztulást sikerül elkerülni, és majdnem egyedül maradnak a világon. De ők nem az egyetlenek, akik túlélték a globális katasztrófát.

11 perc olvasás
1 1 0
A jó szívű bérgyilkos

Nagyvállalat társtulajdonosa el akarja tenni a társát láb alól, hogy szabad kezet kapjon az üzlet irányításában. De a terv nem úgy sül el, ahogy tervezte.

28 perc olvasás
3 2 0
Halála előtt

Házasulandó fiatalember utolsó napjai és órái, visszatekintve

3 perc olvasás
1 0 0
Az ápoló

Férfi és nő véletlenül találkoznak, a férfi szeretettel ápolja a nőt, de amikor ő jut bajba, a nő hozzáállása megváltozik.

23 perc olvasás
2 1 0
A rózsaszín hattyú

Mikuss Béla és Debreczenyi Bertalan évfolyamtársak voltak a Képzőművészeti Főiskolán (ma: egyetem). Korán megbarátkoztak, együtt mulatoztak, együtt jártak úszni, ... Tovább olvasom

4 perc olvasás
1 0 1
Pikareszk

Kémtörténet

4 perc olvasás
1 0 0
Hűtlenségem története

Egy férj beleszeret egy kislányos mamába, amíg a felesége évekig távol van. Mikor a feleség visszatér, a kalndot befejezik, de a feleség elválik, a kislány apja feltűnik, és a férj hoppon marad.

19 perc olvasás
2 2 1

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Mándy Gábor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!