Barion Pixel nuuvella

Hűtlenségem története

Egy nagy szívű férj kalandja, amíg a felesége távol van.

Vissza Elolvasom a történetet

 

Mándy Gábor

Hűtlenségem története

Műfaj

romantikus

Rövid leírás / Beharangozó

Egy nagy szívű férj kalandja, amíg a felesége távol van.

Rövid összefoglaló

Egy férj beleszeret egy kislányos mamába, amíg a felesége évekig távol van. Mikor a feleség visszatér, a kalndot befejezik, de a feleség elválik, a kislány apja feltűnik, és a férj hoppon marad.

Értékelés

4.0 (1)

Olvasási idő

19 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben