Barion Pixel nuuvella

Halász Anna

Ki vagyok én? Hát azt a mai napig sem tudom bizonyosan. Mikor ki. Kinek ki. Ez megítélés kérdése. Talán örök álmodozó aki a saját világában él ( gondolom mint mindenki más is), aki hiszi, hogy az emberek jók.
Eddig még nem írtam, mondom eddig... Lehet sokan fellélegeznek - hál’ istennek-. Friss hús vagyok a piacon. “Csekély” életkoromnak köszönhetően van téma bőségesen. Agyam zugaiban csak a szépet keresem, hogy megosszam veletek. Remélem ezzel kis örömöt szerezhetek nektek.


Ki vagyok én? Hát azt a mai napig sem tudom bizonyosan. Mikor ki. Kinek ki. Ez megítélés kérdése. Talán örök álmodozó aki a saját világában él ( gondolom mint mindenki más is), aki hiszi, hogy az embe... tovább olvasom

Figyelem

Nehéz vagy könnyű?

1 perc olvasás
0 0 0
Csak egy kicsit

Apró csoda, vágyakozás, nem nagy dolog, nem is kell más.

1 perc olvasás
0 0 0
Most

A remény, hogy a mostani helyzet nagyon hamar véget ér. Értelmetlen háborúkból az ember mit remél?

1 perc olvasás
0 0 0
Kérlek

Megtapasztalás. Amikor nem készülsz fel az útra, s azt hiszed nem tudod megcsinálni.

1 perc olvasás
0 0 0
Érezlek

Szösszenet

1 perc olvasás
1 0 0
A Kalap

Fanyar vagy fárasztó humor annak aki szereti.

1 perc olvasás
0 0 0
Nem kellesz

Szakítás önmagammal?

1 perc olvasás
0 0 0
Csend

1 perc olvasás
0 0 0
Fáj-dalom

Nagy Zoltán emlékére. Elhunyt 2021.05.16

1 perc olvasás
0 0 0
Eggyek

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Halász Anna nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!