Barion Pixel nuuvella

Fénykoromban

Valamelyik nap megvilágosodtam. Ezt arra szoktam mondani mikor valamit a saját nézőpontom szerint értelmezek, átértelmezek. Jön a -jaaa és széles mosoly. Vegyük például mikor azt hallom, hogy -bezzeg fénykoromban mennyivel energikusabb, ügyesebb voltam.- A köztudatban úgy értik, hogy mennyi mindenre képesek voltak fiatalon. Ekkor jön a másik verzió, hogy mire Is gondolhatunk még ilyenkor. Tudod mikor és hol voltál fénykorodban? Amikor még csak egy energia halmaz voltál és nem fizikai valódban (mint most) léteztél. Elkezdtél egyre gyorsabban rezegni, sűrűsödni, fénnyé válni, aztán egyszer csak bumm- és jött az OÁ-OÁ, megszülettél. Na ott szünt meg a fénykorodban létezés. Lehet, hogy ezért alakult ki az örökös vágyakozás bennünk. Mindig másra vágyunk mit amiben éppen vagyunk. Nem vagyunk elégedettek. Nem tudjuk mi de valami mindig hiányzik. Aztán telnek múlnak az évek. Elmegy 60-70 év és azt mondjuk, én már nem vágyom semmire. Belefáradunk és minden úgy jó ahogy van. Jön megint a bumm, meglátod újra a fényt és ismét eggyé válsz vele. Ennyi. Hogy mi van a kettő között? Amit csak szeretnél. 

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Halász Anna 19 történetét!


  • 1213 szerző
  • 798 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Halász Anna

Fénykoromban

Műfaj

misztikus

Rövid leírás / Beharangozó

Elmélkedni jó. Csak ne vidd túlzásba.

Rövid összefoglaló

Ha úgy érted a dolgokat ahogy szerinted vannak, lehet boldogabb lesz az életed.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Halász Anna nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!