Barion Pixel nuuvella

Hűha

Ez így történt ahogy mondom. Mielött bárki azt mondaná - na persze, tipik sztori. 
Első gyermekem végre elkezdett járni és ideje korán beszélni. Annyira élvezte saját hangját, hogy  ébredés után rákezdte és estig folyamat mondta. Véget nem érő kérdés hegyeket zúdított bárkire akivel csak találkoztunk. Mint minden kislány ő is rajongott az apjáért. Napi rutinná vált, hogy elhangozzon annyiszor ahányszor csak eszébe jut a kérdés: apa hol van? Én tényleg próbáltam minél változatossabb, érdekesebb módon válaszolni de nem tartott sokáig az eredménye. Úgy két éves lehetett mikor egyik nap kora délután jött a postás, pontosabban az őt helyettesítő kollegája. A mi megszokott idősödő korosztályú postásunk (akit már a Réka is felismert)  helyett egy fiatal, helyesnek mondható srác jött. Becsöngetett, én ajtót nyitottam. Átadta a levelet mire az én kicsi lányom kitipegett a szobából, hallva a férfi hangot, felnézett és csak annyit mondott: Apaaa!  Arra már nem emlékszem melyikünk pirosodott el jobban de hirtelen meglepődésemben alig bírtam kinyögni, nem ő nem az apukád...

 

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Halász Anna 20 történetét!


  • 1293 szerző
  • 881 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Rövid leírás / Beharangozó

Az a kínos pillanat mikor lefagy az agy. Erre igazán nem lehet felkészülni. Csak megtörténik és kész.

Rövid összefoglaló

A legjobb forrás az ember gyermeke.
Mikor elkezd nyiladozni a világ fele és a természetes naivitása számtalan vicces pillanatot okoz. A legjobb emlékeket gyártva.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Halász Anna nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!