Barion Pixel nuuvella

Melissa Sinclaire

Évtizedek a vendéglátásban tucatnyi országban. Ennek a szakmának a -többnyire - sötét oldalát szeretném bemutatni a kedves olvasóimnak. tovább olvasom

Gasztro-Inferno
Így esztek ti... - 3.

Lefordítom neked a mai beharangozómat. Azért , mert van pénzed, majdnem elsírod magad mert egy órája egy falat sem volt a szádban, attól még te csak fogyasztó vagy és nem vendég, ahová magadat rakod - az autód márkájától és méretétől függően- a társadalmi piramisban.

4 perc olvasás
0 0 0
Gasztro-Inferno
Így esztek ti... - 2.

Mit sem ér a bevált recept, az elsőosztályú alapanyag, a kellő gyakorlat, ha az éttermen kívüli problémák megölik a lelkesedést.

4 perc olvasás
1 0 0
Gasztro-Inferno, avagy így esztek ti!
Így esztek ti... - 1.

Lusta vagy? Nem vagy képes ellátni a családodat? Reggel hét órakkor egy tónak a partján sétálsz a kutyáddal? Olvass engem! Fájni fog!

2 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Melissa Sinclaire nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!