Barion Pixel nuuvella

Újra támadnak. Hétfőn nem lesz bolt...

Gyorsan világosodott. A tegnapelőtti viharnak már csak a sárnyomai látszottak. A szőlőhegy csak egy arany látóhatár volt. A nap vörös gömbje átviláglott a fátyolfelhőkön. Kifogyott a kedvenc tollamból a tinta, ezért balga módon elindultam, hogy vegyek egy újat. 

Az Öreg-Szennyvíztározó partján már készülnek a nagy durranásra. Még csak csütörtök van, de már mindenhol katonák és kábelek lógnak. Az átlag életkor nyolcvan felett található.  Jó erőben, egészségben a szavazóbázis. A NER megnyugodhat! Cigányaink és az öregeink is a legnagyobb biztonságban vannak. A boltok már most teljes kapacitáson pörögnek. A nyuggerek, mint a törökök úgy fosztogatnak. Több hullámban, mintha a vérükben lenne. -"Ma csak a negyven százalékos húsra jöttem be, holnap majd megveszem a többit!" -"Addig én sem fogok leszokni a buszozásról, ameddig ingyen van!"

A janicsárok, az összefogdosott, átnevelt, megtört, betanított "harcosok" most is itt járnak közöttünk. Rendíthetetlenek az uralkodóval szemben, és mindenki mással könyörtelenek.  Régen egyedül a puska, a handzsár és a pajzs volt a kezükben. Ma fegyerük az életkor, a banyatank és a szavazati jog. Rosszabbak, mint egy janicsár-ezred. A janicsárok egy erőteljes lovas rohamban megroppantak... Magyarországon a fanatizmus ellen nem lehet harcolni.

Kíváncsi lennék mi történne akkor, ha egyszer csak nem menne a nyugdíj és a segély...

Tetszett a történet?

1 0

Regisztrálj és olvasd Melissa Sinclaire 13 történetét!


  • 1350 szerző
  • 923 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Melissa Sinclaire

Újra támadnak. Hétfőn nem lesz bolt...

Műfaj

bejegyzés

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Melissa Sinclaire nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!