Barion Pixel nuuvella

Démonok földje

Az ember szeret fantáziálni. Egészen addig, amíg el nem kezd rémképeket megjeleníteni az elméje. Az álmok pedig néha valósággá válnak...

Vissza Elolvasom a történetet

Regisztrálj és olvasd Mészáros Andrea 14 történetét!


  • 1213 szerző
  • 799 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Mészáros Andrea

Démonok földje

Műfaj

fantasy

Rövid leírás / Beharangozó

Az ember szeret fantáziálni. Egészen addig, amíg el nem kezd rémképeket megjeleníteni az elméje. Az álmok pedig néha valósággá válnak...

Rövid összefoglaló

Egy utazás hazafelé, egyedül, a vonaton. Egy utas, aki kimerülten zuhan a valóságból az álmok kapuján túlra. Amit ott tapasztal, az felébreszti benne a gondolatot: talán a rémálma maga a puszta való.

Olvasási idő

5 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Mészáros Andrea nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!