Barion Pixel nuuvella

MeszarosSzabolcs

A hetvenes évek végén születtem, a nyolcvanas évek sivár világának megélése vezetett a belső világ megalkotása és az olvasás felé. Amiből később írás lett. Előbb amatőr szinten, majd félhivatásos szakíróként. Főként RPG és Board Games területen, illetve a vallásfilozófia világában.
Az utóbbi években támadt fel bennem az igény a "valódi irodalmi alkotómunka" iránt. Elhatároztam, hogy nagybetűs íróvá válok! Ez az oldal azért jött létre, hogy olykor bepillanthassatok ebbe a metamorfózisba.


Eddigi megjelenések

Végzet Kockái szerepjáték


A hetvenes évek végén születtem, a nyolcvanas évek sivár világának megélése vezetett a belső világ megalkotása és az olvasás felé. Amiből később írás lett. Előbb amatőr szinten, majd félhivatásos szak... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Végzet Kockái szerepjáték

Szeretnék tanulni, írói tanfolyamon részt venni

Kedes Olvasóim! Egy önálló regény kiadási költségeinek fedezésére indítom ezt a kampányt! Minden támogatásért hálás vagyok! Előre is köszönöm! Üdvözlettel, Mészáros Szabolcs

Támogatási célom: 600 000 Ft

Támogatom
Egy darab papír

Ő mondta, hogy amikor gyerekek voltak, tőled kívántak. Talán már te is meghaltál, ahogyan Anyu. Lehet, hogy téged is elvittek már a kolóniákra, mint Petiéket. Apu azt mondja, az rosszabb, mint a halál, és hogy ha a cégesek elkapnak, inkább nyeljem le a tablettát, amit adott.

1 perc olvasás
1 1 1
Sacra Familia

Dehogyisnemjöttök!
Karácsonykoregyüttacsalád!
Hogyhogypontazértnem?
Hallanisemakarokilyenről!
Mitszólnánakaszomszédok?
Haszegénydédieztmegértevolna!
Foro... Tovább olvasom

1 perc olvasás
1 1 0
A legszebb ajándék

Télapó megelégeli Retrográd lakóinak közömbösségét, és sajátos elégtételt eszel ki.

2 perc olvasás
1 1 0
Az Úr farkasa

Egy régi írásom, ami egy fantasy világ adott eseményének, a fátyolhasadásnak leírására készült, egy ezt bemutató antológiába. A szerződés lejártával közkinncsé teszem!

15 perc olvasás
1 1 0
Őrségben

Bár egy Star Wars történetről van szó, ugyanakkor egy korrajz is, manpajin Magyarországának egy jellemző hozzáállásáról.

6 perc olvasás
2 1 0
Cinkék a hóban

Egy képzeletbeli gyerekkatona átlagos napja.

9 perc olvasás
1 1 0
Párbeszéd az irodalomról

Olyan rövid, hogy felesleges beharangozni.

1 perc olvasás
1 1 0
Rend a lelke mindennek

Mi a trigger? Hol válik egy fura ember gyilkossá?

7 perc olvasás
1 1 0
Félreértés

Van helye a viccnek, iróniának a mai, Voke és PC uralta világunkban? Rövid írásommal erre keresem a választ.

1 perc olvasás
2 1 0
Yuzza

Egy részlet a Broken Worlds munkacímen készülő fantasy RPG világleírásából. A novella kifejezetten egy terület hangulatfestő leírására készült, nem arra, hogy önálló alkotásként is megállja a helyét.

8 perc olvasás
2 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni MeszarosSzabolcs nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!