Barion Pixel nuuvella

MeszarosSzabolcs

A hetvenes évek végén születtem, a nyolcvanas évek sivár világának megélése vezetett a belső világ megalkotása és az olvasás felé. Amiből később írás lett. Előbb amatőr szinten, majd félhivatásos szakíróként. Főként RPG és Board Games területen, illetve a vallásfilozófia világában.
Az utóbbi években támadt fel bennem az igény a "valódi irodalmi alkotómunka" iránt. Elhatároztam, hogy nagybetűs íróvá válok! Ez az oldal azért jött létre, hogy olykor bepillanthassatok ebbe a metamorfózisba.


Eddigi megjelenések

Végzet Kockái szerepjáték


A hetvenes évek végén születtem, a nyolcvanas évek sivár világának megélése vezetett a belső világ megalkotása és az olvasás felé. Amiből később írás lett. Előbb amatőr szinten, majd félhivatásos szak... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Végzet Kockái szerepjáték

Yuzza

Egy részlet a Broken Worlds munkacímen készülő fantasy RPG világleírásából. A novella kifejezetten egy terület hangulatfestő leírására készült, nem arra, hogy önálló alkotásként is megállja a helyét.

8 perc olvasás
1 0 0
Corpus Christi

Krisztus visszatér, hogy a békemenet résztvevőinek elmondja, miként kerülhetnék el a közelgő apokalipszist.

12 perc olvasás
3 0 0
Tizenegyedik novella, avagy az okos Fiametta első története

A novella tisztelgés Boccaccio Dekameronja előtt, ugyanakkor stílusgyakorlat és kísérlet arra, hogy "folytassuk" a Dekameron novellákat.

7 perc olvasás
1 0 0
Mennynek kapujában

Steve halála után a mennyországba kerül. De nem az vár rá ott, mint amire számított.

9 perc olvasás
1 1 0
A relikvia

Ricardo a kincsvadász, és zsoldos társa, Soledad Cibola elveszett aranyvárosának nyomába erednek.

7 perc olvasás
1 1 0
A Nagykövet

A nagykövet megbízást kap, hogy fogadja fel a rettegett szekta, a Hegyi Öreg Testvériségének orvgyilkosait. Útja végtelen hegyeken vezet keresztül, mígnem egy barlangi remete elvezeti a Testvériséghez.

7 perc olvasás
1 1 0
Szintén Konrád

E szösszenetben Konrád egy valódi köcsög.

1 perc olvasás
1 1 0
Sok jó ember kis helyen is elfér

Lilith, az ifjú démon első napját tölti a pokol jó embereknek fenntartott részlegén, ahol zzembesül az emberi aljassággal, képmutatással. Vajon sikerül sikert elérnie az emberi lelkek megváltásában?

40 perc olvasás
2 2 0
A torony ördöge

Egy letűnt faj utolsó példánya ólálkodik az ősi romok között. Tengeri viharok tombolnak, kalózok fosztják ki a Tükörtenger gályáit. Vajon Vorn elég erős és rátermett, hogy megóvja újdonsült útitársát e vad körülmények között?

16 perc olvasás
5 5 0
A Könyvelő

Az írás, bár a történelmi fikciók közé került, inkább Noir stílusú, hangulatfestő történet. Bár tartalmaz valós, a közelmúlt történelmi eseményeire való visszautalásokat.

4 perc olvasás
3 3 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni MeszarosSzabolcs nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!