Barion Pixel nuuvella

Mihály Regina Sára

Van otthon négylábúd, aki ugat? Esetleg tervezel, vagy csak szereted őket? Nekem 2 is van. Ha kiváncsi vagy, milyen az Élet 10 lábon, élvezni fogod az írásaimat. Előfordul, hogy sírós, gyakran humoros, és mindig őszinte. Leírom a kendőzetlen igazságot a kutyákról, a gazdilélekről, és a kapcsolatunk lehetőségeiről az ebekkel. Mindezt a hátam mögött sok kutyasulival (ovi, alapfok, középfok, kiképzésvezetői képzés), és egyéb tapasztalatokkal. Nem, ezek nem tudományos irományok, csak egy szimpla tudatos gazdi beszámolói, trükkjei, és tanácsai.


Van otthon négylábúd, aki ugat? Esetleg tervezel, vagy csak szereted őket? Nekem 2 is van. Ha kiváncsi vagy, milyen az Élet 10 lábon, élvezni fogod az írásaimat. Előfordul, hogy sírós, gyakran humoros... tovább olvasom

A kezdet

Ismerjétek meg Dante és Bojka történetét, és rajtuk keresztül a tudatos gazdi létet! A kutyás lét nem mindig vidám, de olyan tiszta tükröt semmilyen más állat nem képes elénk tartani, mint ők. Ha kutyát veszely önismeretet veszel.

3 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Mihály Regina Sára nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!