Barion Pixel nuuvella

Hely

Álmában ott járt, ahol úgy szerették. Ahol minden kívánságát lesték. Pedig nem adott mást, csak ölelést… Két kezét a nő hátán végighúzva, felfelé, érzékien, erősebben majd lágyan. Hagyta, hogy az, elvesszen és feloldódjon a szorításban; ott akarta magából hagyni a vágyat. A gerincén, a zsigereiben… Megtanulta kezelni a racionális világot. Megtanulta, mert rákényszerítette az élet. De túl hideg volt számára sokszor. Örök álmodozó volt. És csak szeretni akart. Elbújva a rideg valóság ártó, bomlasztó színe elől. Úgy, ahogy érdemes. Emberi beszéddel, cinkos pillantással, elfeledve órákra a gyötrő percet. Kiáltani, igen, erre a tűzre vágyom, majd belehanyatlani a nyugtató pillanatba! Nem akart mást, csak testet, lelket, együtt, egyforma hévvel! Szenvedélybe bevésődött ágyat. Eközben kint, lehullott minden levél… Az égen, ködbe burkolództak a csillagok.

Tetszett a történet?

2 1

Regisztrálj és olvasd Mikó Zsolt 14 történetét!


  • 1200 szerző
  • 783 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

bejegyzés

Rövid leírás / Beharangozó

Bújjunk el néha, bújjunk el, kedves...

Rövid összefoglaló

( avagy: ahogyan az író képzeli a szerelmet...)

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Mikó Zsolt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!