Barion Pixel nuuvella

millerkiara

Egy traumatikus gyermekkor, és egy öndiagnosztizált C-PTSD után úgy döntöttem, egy mély belső zarándokútra (öngyógyító utazásra) indulok, hogy megváltoztassam az önmagamról és az életemről alkotott képemet.

A Lélek Küldetésem, hogy nézeteim, tapasztalataim, és tudásom megosztásával minél több ember életét átalakítsam, esélyt adva ezzel egy boldogabb, harmonikusabb életre.


Eddigi megjelenések

Áramlás
Tudatos boldogság


Motivációs és pszicho-spirituális író tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Áramlás
Tudatos boldogság

millerkiara első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni millerkiara nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!