Barion Pixel nuuvella

mindian

0 követő 2 történet

mindian

Hét évvel ezelőtt kezdtem komolyabban foglalkozni az írással, mert úgy éreztem így tudom a legkézenfekvőbben elmondani, amit gondolok a világról. Írásaim értő fülekre találtak. Olvasóim biztattak, hogy ne hagyjam abba, hanem írjak minél többet, ha örömöm telik benne, de ne csak az én, hanem az ő örömükre is írjak. Szeretek belelátni az emberek érzelmi világába, átélem írásaim szereplőinek a sorsát. Amikor írok az nekem igazi katarzis élmény, bízom benne, hogy olvasóimnak is.


Eddigi megjelenések

Zümmögéseim c. verseskötet 2019
Keserédes méz c. novelláskötet 2022


Amatőr íróként hét éve írok verseket, novellákat, meséket. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Zümmögéseim c. verseskötet 2019
Keserédes méz c. novelláskötet 2022

Terézia 1.
Terézia 1. fejezet - 1.

Egy szegény cselédlány tragikus története.

4 perc olvasás
0 0 0
A vonat

Romantikus szerelem, mely hirtelen szomorúan véget ér.

3 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni mindian nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!