Barion Pixel nuuvella

Mede Zsuzsanna

„Későn érő típus”… Talán ez a mondat jellemez legjobban, ha az írás kerül szóba. Az alkotni vágyás gyakran fel-felsejlett életem során, a megvalósítás mégiscsak pár éve van jelen az életemben.
Első novellám, a Menyegző 2014-ben került be egy antológiába, 2019-ben pedig megjelent első könyvem, Moja Zuszka címmel.
Leginkább életem egyes fejezetei jelennek meg novelláimban. Villanások, megérzések, érdekes, sokszor hihetetlen fordulatok színezik a múltbéli történeteket.


Eddigi megjelenések

Moja Zuszka - Életem novellái 2019.


„Későn érő típus”… Talán ez a mondat jellemez legjobban, ha az írás kerül szóba. Az alkotni vágyás gyakran fel-felsejlett életem során, a megvalósítás mégiscsak pár éve van jelen az életemben.
Első n... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Moja Zuszka - Életem novellái 2019.

Szeretnék több időt az írással tölteni

"Kérj, és megadatik!" tartja a mondás. Jelen pillanatban egy gyönyörű cserépkályhára költeném, melynek már megvannak a csempéi. Más az írás, olvasás a közelében. Ha nem hiszitek, próbáljátok ki.

Támogatási célom: 300 000 Ft

Támogatom
#9408

Ezt a tartalmat csak támogatók láthatják.

1 perc olvasás
0 0 0
Dervistánc

Hogyan válhat rémálommá egy egzotikus afrikai utazás?

11 perc olvasás
1 0 0
Tomi

Hogyan változhat meg egy magányos ember élete egy nap alatt?

3 perc olvasás
0 0 0
Tavasz van, gyönyörű

Hogyan látja az író gyermekkori önmagán át a legszebb évszakot, a tavaszt?

2 perc olvasás
4 2 0
Hajnal felé

Anna hosszú idő óta először tölt egy szép estét barátaival a Káli medencéhez közel, egy szőlőhegyen. A hajnali ébredéssel egy gyönyörű út részese lesz.

1 perc olvasás
2 2 0
Boldog gyász

Váratlanul meghal egy férfi, aki még az ötvenedik évét sem érhette meg. Milyen érzelmeket indít be halálával egy kis közösségnek, akik hajdan egy ideig összetartoztak?

4 perc olvasás
0 0 0
Születések
Születések - 4.

Anna élete váratlan fordulatot vesz: kicsi lánya mellé egy másik kicsi lelket hord a szíve alatt. Környezete nagy sürgés-forgásában mégis egyedül kell döntést hoznia. A legjobb időben jön a sugallat...

2 perc olvasás
0 0 0
Születések
Születések - 3.

Anna nagyon fiatalon megy férjhez. Viszi a sodrás, amibe annak idején nagyanyja, anyja és immár volt osztálytársai, volt szerelme is beleléptek. Nagymamája óva intette, felvillantva a másik lehetőséget: menjen még főiskolára, éljen szabadon még pár évig. Ő mégis a másik utat választotta.

5 perc olvasás
1 1 0
Megcsúszott az idő

Kaposváron, a 60-as évek végén élt egy fiú, akinek a mindennapos vízilabda edzések és az iskola miatt nem marad ideje a szórakozásra, és a lányokra. Úszás közben mégis élesen megjelenik egy szőke lány képe előtte. Ugyanekkor Anna, a szőke lány, egy fonyódi hajókiránduláson „látja" meg Viktort.

4 perc olvasás
0 0 0
Születések
Születések - 2.

Egy várandós kismama gondtalanul lebegteti elnehezült testét a langymeleg medence vizében, közben számot vet eddigi életével, s nem is sejti, rövidesen mennyire felgyorsulnak az események...

6 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Mede Zsuzsanna nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!