Barion Pixel nuuvella

monamatthews

Valódi nevem Mátyás Mónika. A negyvenötödik életévemet taposom. Nagyjából tíz évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem, hogy írni szeretnék. A legelső történetem egy vámpír lány és egy ember fiú szerelméről szól. (Megtalálható a műveim között.)
Az első regényemet 2019-ben kezdtem el írni. Azóta már a negyediket írom. Elsősorban misztikus-romantikus kategóriában szeretek írni, de a május végén megjelenő könyvem egészen más kategóriába esik. Ez egy naplóregény és egy beteg lány életéről szól. (Egyébként ez a valódi nevemen fog megjelenni.)


Eddigi megjelenések

Mátyás Mónika: Pataki Sára naplója
Várható megjelenés: 2021 május vége


Valódi nevem Mátyás Mónika. A negyvenötödik életévemet taposom. Nagyjából tíz évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem, hogy írni szeretnék. A legelső történetem egy vámpír lány és egy ember fiú szerelm... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Mátyás Mónika: Pataki Sára naplója
Várható megjelenés: 2021 május vége

Az erdő titka

A lány betéved az erdőbe, ahol egy másik világba jut. Kiderül, hogy onnan származik, de már elfelejtette. Vissza akar térni az eddigi világába.

fantasy
7 perc olvasás
0 0 0
Nimiane és az öt manó (Nem, nem hét)

Nimiane elkerül a tündérkirálynőhöz, aki irigységből elcsúfítja, és csak a herceg csókja változtathatja vissza.

fantasy
12 perc olvasás
0 0 0
A korona

A király és a három lánya. Vajon melyik megy először férjhez?

mese
3 perc olvasás
0 0 0
Varázslatos szerelem

Amy egy olyan lány, aki megkap minden fiút, kivéve Ravent. A fiú valamiért különleges, és Amy megtesz mindent azért, hogy megszerezze magának.

fantasy
15 perc olvasás
0 0 0
Családi nyaralás

Amanda igazgyöngyre bukkan a tengerparton, ahol megismer egy különös fiút is, aki a vízbe csábítja.

fantasy
6 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni monamatthews nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!