Barion Pixel nuuvella

Morzsaparti

Mindig is imádtam a különféle történeteket. Mind írni, mind olvasni – az ember ilyenkor mintha átkerülne egy másik világba. Ha el akartam menekülni a világ elől, csak előkaptam a fantáziámat vagy egy kellemes kis könyvet és máris messze földön jártam, ahol a való világ túl unalmas lenne.

Egészen kis korom óta foglalkoztat az írás. Régen csak kezdetleges, 1-2 oldalas történeteket jegyeztem le egy málnás borítóval ellátott füzetbe. Ezt váltotta fel a számítógépek világa, aminek köszöhetően könnyebben lejegyeztem gondolataimat. Csatlakoztam a Wattpadre is, ahol munkáimra csak pozitív visszajelzést kaptam – ez bátorított arra, hogy itt az ideje a következő szintre lépni.


Egy 20 éves lány végtelen fantáziával, végtelen történettel :) tovább olvasom

Morzsaparti első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Morzsaparti nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!